MUST Read

Οι Άραβες ενθουσιάστηκαν από τις Τρικαλινές σαλάτες

Στο  Ντουμπάι με πληθυσμό που ξεπερνά τα 5.500.000κατοίκων και σε ένα από τα επτά Αραβικά Εμιράτα οι ντόπιοι έμποροι φαίνεται να δείχνουν ,μεγάλη προτίμηση στις Τρικαλινές σαλάτες της ΒΙΟΣΑΛ.

Στην κλαδική έκθεση που διεξάγεται στο  μεγαλύτερο εμπορικό, οικονομικό και τουριστικό κέντρο της χώρας, το μοναδικό Τρικαλινό προϊόν αναμένεται να  μπει δυναμικά στην τοπική κουζίνα καθώς τo Ντουμπάι είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς για φαγητό, καθώς διαθέτει μία απέραντη πολυπολιτισμική κουζίνα, με γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο.

Θέλοντας να ικανοποιήσει τις υπερβολικές απαιτήσεις των επισκεπτών, το Ντουμπάι εισάγει συνεχώς σεφ επιπέδου Michelin, οι οποίοι χαρίζουν πιάτα μοναδικά σε γεύση. Στην πόλη υπάρχουν περισσότερα από 2.000(!) εστιατόρια που καλύπτουν όλες τις γευστικές και οικονομικές απαιτήσεις.

Οι πωλητές της γνωστής Τρικαλινής σαλατοβιομηχανίας Παναγιώτης Παπαμάνθος και Νίκος Καψάλης μαζί με τον Δημήτρη Χριστοδούλου δεν προλαβαίνουν να δέχονται ερωτήσεις και να σερβίρουν σε άπταιστα αγγλικά τα τρικαλινά εδέσματα καθηλώνοντας γευστικά και εμπορικά τους τοπικούς διαμεσολαβητές τροφίμων…

cz trikalaidees

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, άτομα στέκονται

Back to top button
Close
Close