Τρίκαλα

Ξεχώρισε το απογευματινό των Ηπειρωτών

 

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, πραγματοποιήθηκε στο Φρούριο Τρικάλων απογευματινό τού Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων. Είχαμε τη χαρά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους όχι μόνο οι Ηπειρώτες, αλλά και φίλοι του Συλλόγου και άνθρωποι που αγαπούν την Ήπειρο, τους ανθρώπους, τη μουσική και την παράδοσή της. Σε μία όμορφη βραδιά με παραδοσιακή μουσική και χορό, σε κατάμεστη αίθουσα, είχαμε την ευκαιρία, όχι μόνο να διασκεδάσουμε, αλλά και να γνωριστούμε με τους Τρικαλινούς, Ηπειρώτες και μη, και να θέσουμε τα θεμέλια της παρουσίας μας ως νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου 2019.
Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η παρουσία των Δημήτριου Ξαξίρη, συνταξιούχου δάσκαλου και Γεώργιου Μακρίδη, συνταξιούχου μαθηματικού, οι οποίοι μας επισκέφθηκαν από τα Ιωάννινα επ’ ευκαιρία τού απογευματινού, και μας τίμησαν παίζοντας ζωντανά, χωρίς μικρόφωνα και καλώδια, ο κύριος Ξαξίρης φλογέρα και κλαρίνο, και ο κύριος Μακρίδης ντέφι, και τραγουδώντας ηπειρώτικα τραγούδια.
Με την ευκαιρία, θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν την πρώτη μας εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, προσφέροντάς μας δύναμη για το ξεκίνημά μας.
Σας περιμένουμε όλους κάθε Κυριακή απόγευμα στην αίθουσα του Συλλόγου, επί της οδού Αριστοτέλους 28, όπου λειτουργούν τα χορευτικά μας τμήματα, να γνωριστούμε από κοντά!
Καλή αντάμωση!

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος – Άρης Μυλωνάς
Αντιπρόεδρος – Αθηνά Οικονόμου
Γραμματέας – Άννα Παλαιοδήμου
Ταμίας – Φρύνη Γιαννούλη
Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων – Κων/νος Μάρης
Υπεύθυνη Χορευτικών – Μαρία Τσατσαρώνη
Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Οργανωτικών – Χρύσανθος Κόκ

Back to top button
Close
Close