Επιχειρείν

Ξεκίνησε το Cat-eye event στο Ρετούς ! Μην το χάσετε…

 

Το μέρος το καφέ Ρετούς, το event …Pop up Cat eye -event σε συνεργασία με το Οπτικό Κέντρο -Στράτος Ντεβετζής. Μια μοναδική έκθεση  φιλοξενείται στο Ρετούς από τις 23-25/3 , με γυαλιά ηλίου- οράσεως τύπου Cat-eye και brands cucci, miu miu, prada, essilor, marc jacobs, alain makli …

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία των ιδιοκτητών του Ρετούς και του κου Στράτου Ντεβετζή, να μας ταξιδέψουν σε παλιότερες εποχές αλλά να μας δείξουν πως η μόδα εκείνη έρχεται πάλι στην επικαιρότητα και το Cat-eye style στα γυαλιά είναι must.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας Essilor Βαιράμογλου ,κ. Σεραφείμ Δημώκας βρέθηκε στο Pop up event του Οπτικού Κέντρου στα Τρίκαλα και μας εξήγησε την ”έξυπνη” τεχνολογία των φακών Essilor τα οποία διαθέτει αποκλειστικά το Οπτικό Κέντρο -Στράτος Ντεβετζής για τα Τρίκαλα.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Transitions Optical κατέχει ηγετική θέση στην τεχνολογία του φωτοχρωμισμού. Μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης έχει καταφέρει να εξελίξει τις ιδιότητες των φακών της σημαντικά, με αποτέλεσμα οι σημερινοί φακοί να έχουν σημαντική απόκλιση στην απόδοση τους σε σχέση με τους προγενέστερους φωτοχρωμικούς φακούς.

Οι φακοί γίνονται πιο σκούροι από ποτέ με εξαιρετικά μικρό χρόνο ενεργοποίησης και αποχρωματισμού ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες. 

Η τεχνολογία Transitions προσφέρει τις πιο προηγμένες φωτοχρωμικές ιδιότητες για οφθαλμικούς φακούς και φακούς ηλίου. Προσαρμόζεται σε κάθε μεταβαλλόμενη συνθήκη φωτισμού, και προστατεύει στο 100% από τη βλαβερή UV ακτινοβολία αλλά και το μπλε φως.

Επισκεφτείτε την …23-25/3 στο καφέ Ρετούς , Βύρωνος 6 Τρίκαλα.

Back to top button
Close
Close