Τρίκαλα

Ξεκίνησε η επιμόρφωση επιχειρηματιών από την «Ακαδημία Επιχειρηματικότητας».

 

Στόχος, η προσφορά των καλύτερων υπηρεσιών στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, εντός και εκτός Μύλου

Με νέα πνοή ο Μύλος των Ξωτικών ξεκινά το μεγάλο του ταξίδι για πιστοποίηση υπηρεσιών. Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας δεν πρέπει να είναι μόνο αριθμητικώς μεγαλύτερο. Οφείλει να είναι και το καλύτερο από άποψη παροχής πιστοποιημένων υπηρεσιών προς τους εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες και ξένους επισκέπτες.

Για τον λόγο αυτόν, μια ακόμη πρωτοποριακή ενέργεια υλοποίησε ο Δήμος Τρικκαίων. Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Τρικάλων, ξεκίνησαν από το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 τα σεμινάρια της «Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών», στον χώρο του ΚΕΚ ΚΑΕΛΕ. πρόκειται για τη δράση που ενημερώνει, πληροφορεί, αξιοποιεί, εκπαιδεύει, μαθαίνει και εκσυγχρονίζει τους ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων κάθε είδους, ώστε αυτοί να είναι πλήρως ανταποκρίσιμοι στις νέες συνθήκες.
Ο φιλοξενούμενος στα Τρίκαλα επισκέπτες έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες φιλοξενίες, διατροφής, διασκέδασης στην πόλη των Τρικάλων.
Ο Δήμος Τρικκαίων οφείλει να παρέχει το υπόβαθρο, ώστε αυτές οι υπηρεσίες να παρέχονται αφειδώς από τους τρικαλινούς επιχειρηματίες. Αυτό τόνισε, εξάλλου, και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, στους επιχειρηματίες τη πρώτης ημέρας των σεμιναρίων εκπαίδευσης. Ανακοίνωσε, μάλιστα, και ένα «δώρο»: όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο, θα απολαμβάνουν δωρεάν συμμετοχής στις διαφημιστικές εκστρατείες του Μύλου των Ξωτικών, ως πιστοποιημένοι επιχειρηματίες.
Τo πρώτο σεμινάριο από την εταιρεία Optimal HR Group και τον Senior Management Consultant κ. Γιώργο Μπαμπαλιάρη αφορούσε σε θέματα επικοινωνίας.
Τα σεμινάρια αυτά παρέχονται δωρεάν, χωρίς κανένα κόστος για τους επιχειρηματίες.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

  • Είναι διάρκεια 24 ωρών με έξι (6) τετράωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις.
  • Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα
  • Συμμετέχουν περίπου 50 επιχειρηματίες από 50 διαφορετικές εταιρείες
  • Σε δύο ομάδες των 25 συμμετεχόντων στην κάθε ομάδα.

Σάββατο 17:00 – 21:00 και Κυριακή 10:30 – 14:30

Ημερομηνίες των εκπαιδευτικών συναντήσεων είναι:                                

  1. 21 & 22/4/2018
  2. 12 & 13/5/2018
  3. 2 & 3/6/2018
  4. 16 & 17/6/2018
  5. 30/6 & 1/7/2018
  6. 14 & 15/7/2018

Κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων είναι:

  • Η επιχείρηση να απασχολεί περισσότερους από 3 εργαζομένους τουλάχιστον
  • Η επιχείρηση να δραστηριοποιείται εντός της Π.Ε. Τρικάλων
  • Να προέρχονται από δύο μεγάλες κατηγορίες:
    • B2C- Λιανεμπόριο, Εστίαση, Ξενοδοχεία &
    • Β2Β –Εφοδιαστική αλυσίδα, βιομηχανία

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Επιμελητήριο Τρικάλων (κα Σδρένια Σοφία, τηλ. 24310 27493, e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr) και στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων (κα Καρτσιούκα Γλυκερία, τηλ. 24310 76334, e-mail: estrikala@yahoo.gr).

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Back to top button
Close
Close