Τρίκαλα

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του κόμβου στην διασταύρωση Περιφερειακού και Καρδίτσης (pics)

Ο νέος ασφαλής κυκλικός κόμβος στη διασταύρωση του δρόμου προς Καρδίτσα  με τον περιφερειακό (μύλος Τσαγκάδα) άρχισε να κατασκευάζεται .Ο Εργολάβος εδώ και μερικές ήμερες ξεκίνησε τις εργασίες και η αποπεράτωσή του σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα είναι στις αρχές του νέου χρόνου .Από το νέο κόμβο πέρασε πρώτος συμβολικά ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος βεβαίως είναι ευχαριστημένος από την γρήγορη εξέλιξη  του έργου καθώς έπονται κι άλλα…

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα αρχίσει να κατασκευάζει και τους υπόλοιπους κόμβους που έχουν σχεδιαστεί για τα Τρίκαλα, όπου οι πολίτες θα περνούν γρήγορα και με ασφάλεια.

Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες μας σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες. Αποτελεί ένα σημαντικό έργο καθώς επιτυγχάνεται η ασφαλής οδική σύνδεση της πόλης των Τρικάλων με την Πύλη. Ένα σύγχρονο οδικό δίκτυο αποτελεί σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της οικονομικής ανάπτυξης της περιφέρειας μας. Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της υπαίθρου βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους, καθώς και εκείνοι έχουν δικαίωμα στη ζωή» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Back to top button
Close
Close