Lifestyle newsΓάμος - Βάπτιση

Ντύθηκε γαμπρός ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης!

Εις σάρκα μίαν ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής ο γνωστός Βολιώτης δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑSTRA TV Δημήτρης Μαρέδης με την εκλεκτή της καρδιάς του  Χριστίνα Γκερλιώτη. Η πανέμορφη νύφη είναι Λαρισαία και ο γάμος έγινε στη Νίκαια Λάρισας στον Ναό του Αγίου Χαραλάμπους.

Το γλέντι είχε προηγηθεί την Παρασκευή σε κέντρο διασκέδασης έξω από τη Λάρισα. Μετά την εκκλησία οι νεόνυμφοι με εκλεκτούς καλεσμένους διασκέδασαν δίπλα στη θάλασσα σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου.
Το παρόν έδωσαν άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας καθώς και σύσσωμη η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ASTRA TV.

onlarissa.gr 

Δείτε φωτογραφίες:

Γαμπρός στη Λάρισα ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης (φωτο)Γαμπρός στη Λάρισα ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης (φωτο)Γαμπρός στη Λάρισα ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης (φωτο)Γαμπρός στη Λάρισα ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης (φωτο)Γαμπρός στη Λάρισα ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης (φωτο)Γαμπρός στη Λάρισα ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης (φωτο)

 Ετικέτες

Διαβάστε επίσης…

Back to top button
Close
Close