MUST Read

Ντόρα και Μαρέβα σε γαλάζια τραπεζώματα,στις καλεσμένες και η Κατερίνα Παπακώστα

Τις γυναίκες βουλευτές της ΝΔ προσκάλεσε σε δείπνο στο σπίτι της η Ντόρα Μπακογιάννη. Λόγω Χριστουγέννων; Για να συζητήσουν πολιτικά; Ολα παίζουν.

Πάντως σύμφωνα με την πρώην υπουργό και βουλευτή της κυβέρνησης ο λόγος είναι «για να γνωριστούν μεταξύ τους».Η Κατερίνα Παπακώστα ήταν ανάμεσα στις καλεσμένες Βουλευτίνες της Νέας Δημοκρατίας, στο γεύμα που παρέθεσε η πρώην Υπουργός και νυν Βουλευτής της ΝΔ κ.Ντόρα Μπακογιάννη σήμερα στην οικία της.

Όμως δεν είναι η μόνη, αφού γεύμα στις συζύγους ή στους συζύγους των βουλευτών της ΝΔ πρόκειται να παραθέσει και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως και πέρυσι στις 12 Δεκεμβρίου η Μαρέβα Μητσοτάκη παρέθεσε και πάλι γεύμα στις συζύγους των βουλευτών της ΝΔ, σε ξενοδοχείο στην οδό Φιλελλήνων, ενώ την πρόσκληση στο γεύμα τότε είχαν ανταποκριθεί και οι σύζυγοι δύο πρώην πρωθυπουργών, ήτοι η Νατάσα Καραμανλή και η Γεωργία Σαμαρά.

Για την ιστορία το μενού που προσφέρθηκε πέρυσι ήταν ζυμαρικά με μανιτάρια, σολομός, κις λαχανικών αλλά και χάμπουργκερ, ενώ το δώρο της Μαρέβας Μητσοτάκη στις καλεσμένες της ήταν ένα νεσεσέρ της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων που διατηρεί.

 

Back to top button
Close
Close