UncategorizedΤρίκαλα

Ντίνος Μπάρδας: Λυπάμαι που ο φίλος μου ο Δημήτρης δεν με γνωρίζει!

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Ντίνος Μπάρδας με επιστολή του, απαντά στον δήμαρχο Τρικκαίων για την πρόσφατη τοποθέτησή του σχετικά με τις ραδιοφωνικές δηλώσεις…

Δημήτρης Παπαστεργίου:Ο Χρήστος Μιχαλάκης δεν χρειάζεται ούτε εκπροσώπους, ούτε υποβολείς για να ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Τα προβλήματα της τρικαλινής κοινωνίας είναι πάρα πολλά και δύσκολα και οι όποιες κοκορομαχίες περισσεύουν. Όμως εικοσιπέντε χρόνια τώρα με περίσσια ευθύνης και με πολύ προσοχή καταθέτω τις απόψεις μου και σχολιάζω την πολιτική επικαιρότητα από το θεσμικό ρόλο που μου έδωσε ο τρικαλινός λαός με δημοκρατικότατες διαδικασίες.

Τον ρόλο του εκπροσώπου πολύ δε περισσότερο του υποβολέα δεν τον έπαιξα ποτέ για κανέναν και ούτε με εκφράζει. ΛΥΠΑΜΑΙ που ο φίλος μου ο Δημήτρης δεν με γνωρίζει. Είναι φυσικό το υπέρμετρο ενδιαφέρον του για προσφορά και ο παρορμητισμός του ,μπορεί πολλές φορές να τον οδηγεί σε λάθη αρκεί αυτά να είναι ανώδυνα για τους πολίτες. Είμαστε όμως εδώ όλοι να υπηρετήσουμε με σεβασμό το συμφέρον της τρικαλινής κοινωνίας από το δικό του μετερίζι ο καθένας. Μια προσωπική μου όμως πολιτική ανάλυση δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατί του δημιούργησε έναν αφύσικο εκνευρισμό.

Με τιμή

Ντίνος Μπάρδας

Περιφερειακός Σύμβουλος

Back to top button
Close
Close