MUST Read

Να συνδράμουν στο κυβερνητικό έργο ζήτησε ο πρωθυπουργός από την Κοινοβουλευτική ομάδα.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ βρέθηκε και η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα. Οι συμβουλές του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής μας ομάδας αποτελούν οδηγό για κάθε βουλευτή ώστε να μπορούν από κοινού όλοι να εφαρμόσουν αποτελεσματικά το πρόγραμμα της Ν.Δ. Δίπλα του σε αυτό το ύφος και τη γραμμή, η Κατερίνα Παπακώστα.

 

Με την πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, κηρύσσεται κι επίσημα η έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου. Ο κ. Μητσοτάκηςδεν μακρηγόρησε και απηύθυνε έναν τυπικό χαιρετισμό στους βουλευτές του, επισημαίνοντας κυρίως τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συνδράμουν στο κυβερνητικό έργο και να κρατήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με την κυβέρνηση. Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ είναι γνωστό εδώ και ημέρες πως θ’ αναλάβει ο Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος αναμένεται να εκλεγεί και τυπικά. Ο πρωθυπουργός όταν τον πρότεινε στους βουλευτές του τους είπε να τον βοηθήσουν στο έργο του και να μην του κάνουν την ζωή δύσκολη.

Ζήτησε από τους βουλευτές να δίνουν μάχη κατά του λαϊκισμού καθημερινά στην κοινωνία αποκρούοντας τα ρουσφέτια και την λαϊκίστικη συνθηματολογία.

Back to top button
Close
Close