Επιχειρείν

Νέος κόσμος χαράς και διασκέδασης στα Τρίκαλα ….για μικρούς και μεγάλους !!!

Τις πύλες του άνοιξε  ο νέος παιδότοπος   στα Τρίκαλα στον λόφο της Αναλήψεως  και στο κτήριο του πρώην  καταστήματος “Λυκαβητός”.   Οι νέες ιδιοκτήτριες και εμπνευστές του εγχειρήματος δημιούργησαν έναν  καινούριο προορισμό,  όπου  για τους μικρούς εξερευνητές της διασκέδασης διαθέτει ένα μοναδικό “χάρισμα”, καθώς που επιτρέπει σε πολλά παιδιά ταυτόχρονα να αλληλεπιδρούν με τα διάφορα  πολύχρωμα παιχνίδια .

Η Μαρίνα Θάνου υπόσχεται ένα ξεχωριστό  φιλικό περιβάλλον, άψογη εξυπηρέτηση, υπάλληλοι με εμπειρία και όρεξη τονίζωντας η ίδια μερικά από τα στοιχεία  “κλειδιά” που “ξεκλειδώνουν” έναν νέο κόσμο διασκέδασης και χαράς.

Βέβαια, εκτός από τους μικρούς μας φίλους, τη “χαρά” τους θα βρουν και όσοι αναζητούν πέρα από μια εξαιρετική θέα με την πόλη να απλώνεται στα πόδια τους,  καλύπτει και άλλες απαιτήσεις με υπέροχο καφέ, νόστιμα εδέσματα αλλά και έναν όμορφο χώρο για τις κοινωνικές τους εκδηλώσεις.

Η απόλυτη διασκέδαση, λοιπόν, κάθε παιδιού, μικρού ή μεγάλου, αποτελεί μονόδρομο. Αν ζητάτε την καλύτερη λύση στη ψυχαγωγία, ο παιδότοπος ΠΑΙΔΟΚΗΠΟΣ  σας περιμένει.Τα εγκαίνια του νέου “παράδεισου” των μικρών παιδιών θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και, φυσικά, θα είναι  όλοι καλεσμένοι για να διασκεδάσετε, να χορέψετε, να ξανανιώσετε σαν μικροί ήρωες!

Και μην ξεχνάτε τα λόγια του σοφού Πλάτωνα: “Η αποτελεσματικότερη εκπαίδευση είναι αυτή που αφήνει το παιδί να παίζει με όμορφα πράγματα”.

Back to top button
Close
Close