Fashion

Μi-Ro loves Sugarfree ….το πολυαναμενόμενο μαγιό του καλοκαιριού

Από τον προηγούμενο μήνα που ανακοινώθηκε, η limited edition συλλογή μαγιό Mi-Ro Loves Sugarfree έχει μονοπωλήσει τις fashion συζητήσεις μας και –παραδεχτήτε το!- όλες βάλαμε υπενθύμιση στο κινητό για να μην χάσουμε την ημέρα κυκλοφορίας της. Η ημέρα αυτή έφτασε!Αυτή την Πέμπτη 23 Μαΐου θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα Sugarfree και στο eshopwww.sugarfreeshops.com.

Μέχρι τότε, όμως, εμείς φροντίσαμε να πάρετε μια πρώτη γεύση των συγκλονιστικών μαγιό, καθώς εξασφαλίσαμε το making of βίντεο από την ημέρα φωτογράφισης της καμπάνιας. Και ναι, το βλέπουμε από το πρωί στο repeat!

Στο ίδιο ύφος με τα πρώτα μαγιό της συλλογής που αποκαλύφθηκαν με την ανακοίνωση της συνεργασίας, η καμπάνια διατηρεί μια cosmopolitan αισθητική ’ταξιδευοντάς’ μας σε ένα λαμπερό καλοκαίρι και κάνοντάς μας να ονειρευόμαστε καλοκαιρινές αποδράσεις.

Ενσωματώνοντας πάντα το στοιχείο της θηλυκότητας -για το οποίο φημίζονται- οι Mi-Ro δημιούργησαν για μια ακόμη φορά δυναμικές σιλουέτες, κομψές και αισθησιακές συγχρόνως, με έξυπνα κοψίματα που κολακεύουν το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν τα δυνατά του σημεία.

tlife.gr

Back to top button
Close
Close