Επιχειρείν

Μοναδικές Χειροποίητες Λαμπάδες φτιαγμένες με αγάπη από την Ladybug Stories

 

Όσο πλησιάζουμε στο Πάσχα , οι νονοί αρχίζουν την αναζήτηση για τα πασχαλινά δώρα για τα βαφτιστήρια τους.  Και φέτος οι λαμπάδες Ladybug Stories είναι εδώ για να σας δώσουν λύσεις και προτάσεις για όλα τα γούστα.  Λαμπάδες χειροποίητες φτιαγμένες με αγάπη και προσεγμένες στην λεπτομέρεια.

Εξαιρετικής ποιότητας κεριά, αρωματικά σε υπέροχα χρώματα και συνδυασμούς σχεδίων ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας. Λαμπάδες για όλες τις ηλικίες, αγόρια , κορίτσια και ενηλίκων με σχέδια που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις το βράδυ της Ανάστασης. Ρομαντικά σχέδια με δαντέλες,  παραμυθένιους κύκνους για μικρές πριγκίπισσες, ξύλινους μονόκερους , και φυσικά ο αγαπημένος κάθε ηλικίας, Μικρός πρίγκιπας σε μια ιδιαίτερη εκδοχή, υφασμάτινο πουγκί με κεντητό σχέδιο.

Στη Ladybug Stories μπορείτε να βρείτε χειροποίητες λαμπάδες με μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα για ένα πιο ολοκληρωμένο δώρο. Κολιέ , σκουλαρίκια και σετ με βραχιόλια διακοσμημένα με την αισθητική της Ladybug Stories. Βραχιόλια με μονόκερους που είναι η απόλυτη τάση για φέτος, κολιέ με καλοκαιρινές νότες είναι μερικά από τα σχέδια που μπορείτε να βρείτε.

Η λαμπάδα είναι ένα πολύ ωραίο δώρο να χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ανδρικές λαμπάδες για να δωρίσετε στον αγαπημένο σας, στο μπαμπά σας, σε λιτά σχέδια αλλά και πιο παιχνιδιάρικα εμπνευσμένα από σουπερ ήρωες. Και φυσικά τις νέες ροκ λαμπάδες με ηλεκτρικές κιθάρες από αγαπημένα συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Στη Ladybug Stories εκτός από ποιότητα και μοναδικότητα στα σχέδια θα βρείτε και ελκυστικές τιμές όπως πάντα σε όλα τα χειροποίητα είδη για να μην σκέφτεστε τα έξοδα για τα πασχαλινά δώρα σας και να είστε κ εσείς χαρούμενοι αλλά και το βαφτιστήρι σας!

Site: www.ladybugstories.gr

Mail: ladybugstories2@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/LadybugStor1es

Instagram: @ladybugstories_

Twitter: @Ladybugstories_

 

Back to top button
Close
Close