People

Μιχάλης Ρέππας: Εδώ και 8 χρόνια ζω με δανεικά.

Όχι. Δεν μπορούσαμε με τίποτα να φανταστούμε ότι αυτή η δήλωση έγινε από έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες δημιουργούς. Διότι ο Μιχάλης Ρέππας, μαζί με τον Θανάση Παπαθανασίου, είναι ένα αχτύπητο συγγραφικό δίδυμο με τεράστιες επιτυχίες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο Μιχάλης Ρέππας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Weekly και πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, όταν είπε ότι τα τελευταία 8 χρόνια ζει με δανεικά!

reppas63623ssdd

 

Θεωρείτε επιτυχία το γεγονός ότι οι σειρές σας παίζουν ακόμα σε επανάληψη;

Οι «Τρεις Χάριτες» και το «Δις Εξαμαρτείν» δεν παίζονται γιατί τα έχουμε απαγορεύσει εμείς. Ωστόσο, ο κόσμος τα θυμάται και τα αγαπάει. Και βασικά τις «Τρεις Χάριτες». Πράμα που μας χαροποιεί και μας δικαιώνει.

Τριάντα χρόνια συνεργασίας με τον Θανάση Παπαθανασίου, υπήρχαν ποτέ διαφωνίες;

Πολλές διαφωνίες. Άπειρες διαφωνίες. Τα πρώτα χρόνια είχαμε σχεδόν μόνο διαφωνίες. Τώρα πια λιγόστεψαν  και οι διαφωνίες και η έντασή τους.

Πολλοί πιστεύουν ότι ενδεχομένως κρατήσατε «κομπόδεμα». Ισχύει;

Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Μισώ τα κουτσομπολιά και ιδίως αυτού του τύπου. Τι να απαντήσω; Ότι με κατέστρεψε η γραφειοκρατία του υπουργείου Περιβάλλοντος (όταν έχτιζα αυτό το δεύτερο σπίτι) και εδώ και 8 χρόνια με ζουν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος με δανεικά που δεν ξέρω πότε θα τους τα επιστρέψω. Ακόμα και να πω κάτι τέτοιο, όλοι αυτοί οι κακόβουλοι που λένε ότι έχω κομπόδεμα θα πουν ότι λέω ψέματα. Ζω χάρη σε αυτούς τους δυο, είναι απίστευτο το ποσό που πληρώνω κάθε χρόνο στην Εφορία.

Back to top button
Close
Close