Lifestyle newsΕιδήσεις

Μια Τρικαλινή διεκδικεί τον φετινό τίτλο της Σταρ Ελλάς

Η όμορφη Νεοχωρίτισσα καλλονή που ακούει στο όνομα Ραφαέλα Πλαστήρα ετοιμάζει βαλίτσες.
Η Ραφαέλα κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων και μεγαλωμένη στην Ολλανδία  συνεχίζει και κερδίζει εντυπώσεις και όχι μόνο.

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τη μεγάλη βραδιά που θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός ομορφιάς Σταρ Ελλάς – Μις Ελλάς – Μις Γιανγκ (Star Hellas – Miss Hellas – Miss Young), ο μακροβιότερος διαγωνισμός καλλιστείων στην ΕλλάδαΗ Νεοχωρίτισσα Ραφαέλα Πλαστήρα στα Miss Summer World 2017

Οι νικήτριες του διαγωνισμού κάθε χρόνο εκπροσωπούν την Ελλάδα στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς Μις Υφήλιος, Μις Κόσμος, Miss International και Μις Ευρώπη. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε το 1925 με πρωτοβουλία της εφημερίδας Έθνος και από το 1990 έως το 2010 μεταδιδόταν τηλεοπτικά από το κανάλι ΑΝΤ1.Αποτέλεσμα εικόνας για ραφαελα πλαστηρα μισ ελλασ

Η μεγάλη και λαμπερή βραδιά των καλλιστείων “Star Hellas-Miss Hellas-Miss Young 2019” φέτος θα λάβει χώρα στο «θέατρο Αλάμπρα» στις 16 Οκτωβρίου με οικοδέσποινα της βραδιάς την ηθοποιό Μαρία Κορινθίου.

 

Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Αξίζει σίγουρα τη στήριξή μας!

Back to top button
Close
Close