Τρίκαλα

Μηνύματα για το αύριο της δημοτικής αρχής από τον Γ,Μητσιούλη στα εγκαίνια του Ε.Κ.

Σε κλίμα ενθουσιασμού και με την παρουσία πολλών  πολιτών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού”Τρίκκης Πολιτεία”  , με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων Γιώργο Μητσιούλη . Με την παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού, φιλικών προσώπων, συνεργατών, συνδημοτών  αλλά και πολλών αιρετών οι οποίοι επισκέφτηκαν να ευχηθούν στον ιδιαίτερα γνωστό στην τρικαλινή πόλη Γιώργο Μητσιούλη η βραδιά εκτυλίχθηκε ευχάριστα καθώς πέρα από την θρησκευτική τελετή ο υποψήφιος απήγγειλε τον λόγο του ενώ αμέσως μετά ακολούθησε συζήτηση και αναπτύχθηκαν πηγαδάκια πάνω από τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ.

«Κανείς δεν θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη αν εμείς οι ίδιοι δεν το επιδιώξουμε, δεν το απαιτήσουμε, δεν προσπαθήσουμε για αυτό. Το αύριο μας ανήκει, ανήκει σε ισχυρές ομάδες ανθρώπων που μπορούν και θέλουν.
Που έχουν άποψη. Όρεξη. Ανιδιοτέλεια. Γνώση και τόλμη.Που προσβλέπουν σε μία τοπική αυτοδιοίκηση που σέβεται την πόλη και τον πολίτη.Που μπορεί να οραματιστεί και να εφαρμόσει.Που μπορεί να φτάσει ψηλά, μένοντας πάντα προσγειωμένη» τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιωργος Μητσιούλης

Back to top button
Close
Close