Idees Sports

Με Τρικαλινή δυναμική η μάχη του Απόλλωνα στην football league

Σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου OLYMPUS TERRA, ο Απόλλων Λάρισας παρουσίασε το πλάνο της ερχόμενης χρονιάς που θα βρει τον σύλλογο στην επιστροφή του στην Football League μετά από 52 χρόνια.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να ακούσει από τον πρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Μαντζανά, αλλά και τους υπόλοιπους ανθρώπους που «τρέχουν» το σύλλογο το σχέδιο τους για την επόμενη δύσκολη σεζόν. Το μότο «στόχος κάθε Κυριακή για τη νίκη» παραμένει και ο Απόλλων Λάρισας παρουσίασε την φιλοσοφία που θα περικλείει άπαντες στο σύλλογο την ερχόμενη χρονιά το οποίο και αποτελεί τη νούμερο ένα Αρχή της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Μαντζανάς ήταν αυτός που μίλησε πρώτος κάνοντας μία αναδρομή στις πρώτες κινήσεις από την στιγμή που ανέλαβε την διοίκηση του συλλόγου το καλοκαίρι του 2014 που έχουν να κάνουν με την οργάνωση σε αγωνιστικούς τομείς όπως τα αποδυτήρια του γηπέδου τηςΦιλιππούπολης και όλα τα θέματα που κάνουν να ξεχωρίζει μία ομάδα από ερασιτεχνική σε επαγγελματική, σε συνδυασμό με την διαφύλαξη της ιστορίας της ομάδας μέσω βελτιώσεων στην αίθουσα τροπαίων του συλλόγου αλλά και τις Ακαδημίες της ομάδας της Λάρισας.

Στη συνέχεια ο Τρικαλινός επιχειρηματίας μίλησε για την σπουδαία άνοδο του Απόλλωνα κόντρα σε ιστορικά σωματεία που χρόνια τώρα παλεύουν για την άνοδο, όμως η ομάδα της Λάρισας ήταν αυτή που καταφέραμε να κερδίσει την άνοδο.

Ακολούθως στο βήμα κλήθηκε ο τεχνικός ηγέτης του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης που αποκάλυψε πως υπήρχαν αρκετές προτάσεις για να προπονήσει άλλες ομάδες ωστόσο επειδή το περιβάλλον και υγεία που συνάντησε στον Απόλλωνα και οι Υποδομές που του επέτρεψαν να δουλέψει απερίσπαστος ήταν κάτι που τον έπεισε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει κυρίως τους παίκτες του για την συνεργασία αλλά και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα.

Back to top button
Close
Close