Idees Sports

Με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, η διεξαγωγή του Παν/νιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή

Συνέντευξη Τύπου στην Πύλη

Με αφορμή την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή, μεθαύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 10:00πμ, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι στη 1:00 στον χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ. Δ. Πύλης, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από τον Δήμο Πύλης, την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ & το Επιμελητήριο Τρικάλων.D Pylis SEGAS (3)

Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός Πανελλήνιας εμβέλειας θα διεξαχθεί σε έναν χώρο, αυτόν στη θέση «Σκαμνιές» της Τ.Κ. Πηγής του Δ. Πύλης, που έχει αποδειχθεί ιδανικός για την συγκεκριμένη διοργάνωση, στην οποία θα δώσουν το «παρών» κορυφαία ονόματα των αποστάσεων, που δείχνουν έμπρακτα τα τελευταία χρόνια την προτίμησή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.D Pylis SEGAS (5)

Οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ, για ακόμη μια φορά απέδωσαν τα εύσημα στον Δήμο Πύλης, για την καίρια συμβολή του στην διοργάνωση, δουλεύοντας με συνέπεια και αρτιότητα, φέτος & τα προηγούμενα χρόνια, όπως αρμόζει στην περίπτωση, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι κι αυτή τη φορά η επιτυχία θα είναι δεδομένη.

Η συμμετοχή των αθλητών από Σωματεία όλης της χώρας, φέτος έχει σπάσει το ρεκόρ κάθε προηγούμενης, φτάνοντας στις 841, στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Κ23, Κ20, Κ18 και Κ16, η οποία αποτελεί μια νέα κατηγορία που έρχεται να ενσωματωθεί φέτος στις υπόλοιπες τρεις.

Γεγονός που αποδεικνύει τη σημαντικότητα του αγώνα αυτού, που έχει να κάνει & με τον χώρο στον οποίο διεξάγεται, καθώς θεωρείται ο ιδανικότερος, ενώ με μικρές παρεμβάσεις και ελάχιστο κόστος, μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες πανευρωπαϊκών διαστάσεων, με ενδιάμεσο στόχο του ΣΕΓΑΣ την διοργάνωση βαλκανικού πρωταθλήματος.D Pylis SEGAS (2)

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου(εκτός των παρακάτω των οποίων ακολουθούν δηλώσεις τους), παραβρέθηκαν επίσης ο Αντ/δρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Χρ. Ζαραμπούκας και οι δημ. σύμβουλοι κ.κ. Γ. Τζιορτζιώτης, Χρ. Ζιάκς & Λ. Οικονόμου.

Back to top button
Close
Close