Γάμος - Βάπτιση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Θανάσης και η Εύα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν παρουσία συγγενών και φίλων το Σάββατο 27 Ιουνίου ο Θανάσης Δαλαμάγκας με την Εύα Λεμοδέτη, στον Ιερό Ναό Τιμίων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στο Ελάφι Καλαμπάκας.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Στέργιος Γκαραγκάνης ο οποίος έδωσε παράλληλα και το όνομα… στον μικρό Δημήτρη, υιό του ζευγαριού, κατά την βάπτιση που ακολούθησε μετά την γαμήλια τελετή.

Την επιμέλεια της ξεχωριστής στιγμής του ζευγαριού είχε ο Οίκος Νυφικών ΣΌΦΗ της Σόφης Μαύρου – Τζιουβάρα η οποία φρόντισε ιδιαίτερα για τον μοναδικό στολισμό τόσο του γάμου όσο και της βάπτισης καθώς και για το υπέροχο νυφικό της Εύας!

Το νυφικό χτένισμα της Εύας επιμελήθηκε η Δέσποινα Γκαρίπη, ενώ το μακιγιάζ η Ντίνα Πλακιά. Τα λουλούδια του στολισμού ήταν του ανθοπωλείου της Βάντας Μπαρμπαρούση.

Το Ζαχαροπλαστείο “ΑΝΑΝΑΣ” της πόλης μας ήταν υπεύθυνο για τις γλυκιές στιγμές του ζευγαριού και των παρευρισκομένων ενώ το γνωστό εστιατόριο ΠΟΛΥΖΟΣ της πόλης μας “μεταφέρθηκε” στην πλατεία του Ελαφίου όπου ακολούθησε το μεγάλο γλέντι και έδωσε απλόχερα τις νοστιμιές του στο πλούσιο κέτερινγκ!

Ο Θανάσης και Εύα για την εγγυημένη διασκέδαση όλων επέλεξαν τον DJ Θανάση Βαλκανιώτη ο οποίος μέχρι το πρωί έκανε τους πάντες να χορέψουν και να διασκεδάσουν στους ρυθμούς του!!!

Από το kalabakacity.gr τις θερμότερες ευχές στον Θανάση στην Εύα και στον νεοφώτιστο μικρό Δημητράκη!

https://www.kalabakacity.gr/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%ac-%ce%b4%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b3%ce%ac%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bd%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%bf-%ce%b8%ce%b1/

Back to top button
Close
Close