Idees Sports

Με συμμετοχές Τρικαλινών αθλητών ο 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη, που κατέγραψε  φέτος ρεκόρ συμμετοχών, με πάνω από 18.000 εγγεγραμμένους δρομείς από 56 συνολικά χώρες.Στο Τρικαλινό ενδιαφέρον το ρεπορτάζ εστιάστηκε στην συμμετοχή πάνω από πενήντα Τρικαλινών που ανέβηκαν στην Θεσσαλονίκη για να τρέξουν αυτήν την ιδιαίτερη νυχτερινή διαδρομή στους δρόμους της πόλης.Τόσο με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα αλλά και με το λεωφορείου του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων, που ταξίδεψε για αυτόν τον σκοπό η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία …..

Η εκκίνηση δόθηκε από την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και την  πρόεδρο του ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, Χριστίνα Καραμιχου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Protergia 7ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης περιλάμβανε  τον Ημιμαραθώνιο δρόμο,, με αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (αρχή παραλιακής Λεωφόρου Νίκης) και τερματισμό στον Λευκό Πύργο.

Ακολούθησε ο Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. (ώρα έναρξης 21:15), με αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμό επίσης στον Λευκό Πύργο.

O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί  υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

CZ

 

Back to top button
Close
Close