Τρίκαλα

Με σοβαρά ζητήματα η Γ.Σ.της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους Τρικαλινούς αστυνομικούς αλλά και γενικότερα τον κλάδο, τέθηκαν στην τακτική γενική συνέλευση της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η συνέλευση, κατά την οποία δεν έλειψαν οι μικρό εντάσεις, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρικάλων, παρουσία του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ Γρηγόρη Γερακαράκου.

Στην ομιλία του, ο κ. Γερακαράκος, αφού τόνισε την ενωτική δράση μεταξύ Ομοσπονδίας και πρωτοβαθμίων Οργανώσεων και το διαρκή αγώνα τους για τη διαφύλαξη κεκτημένων και θεσμοθετημένων δικαιωμάτων των αστυνομικών, στη συνέχεια μίλησε για τις ευθύνες της φυσικής Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.  και κυρίως για τα μέτρα στα γήπεδα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΑΥ Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου, αναφέρθηκε στις ενέργειες του Σωματείου και σε ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς όπως οι μεταγωγές από αναρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνοντας παράλληλα πως η Ένωση θα συνεχίσει τις προσπάθειές της προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυσή τους και θα βρίσκεται στο πλευρό κάθε αστυνομικού.

Στη συνεδρίαση, κατά την οποία το προεδρείο αποτελούνταν από τους Γιώργο Ζιώγα, Δημήτρη Πλόκα και Βασίλη Ζύγρα, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο απολογισμός και ισολογισμός του 2018.

Επίσης, έγινε η βράβευση παιδιών αστυνομικών που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε τοπικές επιχειρήσεις και φορείς για την προσφορά τους στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων.

Back to top button
Close
Close