MUST Read

Με Νότιο Κορεάτες ο Σάκης Παπαδόπουλος στα πλαίσια της προώθησης προϊόντων …

Το φωτογραφικό ενσταντανέ είναι από τη συνάντηση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας – Νοτίου  Κορέας όπου  μαζί με τον Κορεάτη Πρέσβη η αποστολή  επισκέφτηκε την  πρότυπη βιοκλιματική Οινοποιία  με απώτερο σκοπό την επιδίωξη προγραμματικών  συμφωνιών με ότι αυτό συνεπάγεται για τις Ελληνικές Επιχειρίσεις και τις εισαγωγές αγροτικών προϊόντων.
Αντικείμενο των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας είναι η ενίσχυση της κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε διεθνές διμερές επίπεδο, καθώς και η προβολή και προώθηση των θέσεων της xώρας σε εθνικά και διεθνή θέματα.
Οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες Φιλίας αποτελούν πρακτική όλων των Κοινοβουλίων, που ενθαρρύνεται και από το Καταστατικό της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης με σκοπό την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των διαφόρων Κοινοβουλίων.
Οι συναντήσεις των Ομάδων Φιλίας έχουν ως σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας με τα Κοινοβούλια άλλων χωρών, την προβολή των θέσεων της Ελλάδας σε σημαντικά διεθνή ζητήματα, την προώθηση των εθνικών θεμάτων και την ενδυνάμωση της διεθνούς συνεργασίας.

Back to top button
Close
Close