Idees Sports

Με δίπλωμα από το Καρπενήσι διαιτητής στην Α Εθνική ο Τρικαλινός Βαγγέλης Γρατσάνης

Με συμμετοχή 23 διαιτητών και 52 βοηθών A’ κατηγορίας διεξάγεται στο Καρπενήσι το «Σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας Α΄ κατηγορίας», που διοργανώνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο., ενόψει της έναρξης των νέων εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με τη διεξαγωγή γραπτών εξετάσεων, την εξέταση επιπέδου Αγγλικών (Κανόνες Παιχνιδιού) και διάφορα ψυχομετρικά τεστ.Αποτέλεσμα εικόνας για καρπενησι σεμιναρια διαιτητων

Η επίσημη τελετή έναρξης έγινε σήμερα, παρουσία του προέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Βίτορ Μανουέλ Ντε Μέλο Περέιρα, των μελών της Κ.Ε.Δ., του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα της FIFA κ. Πετρ Φούσεκ, των προσκεκλημένων της Κ.Ε.Δ. κκ. Hyytiä Jouni (πρόεδρος ΚΕΔ / Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Φινλανδίας), Μιχάλη Κουκουλάκη (Ε.Π.Ο. VAR Project Leader) και Δημήτρη Δαβάκη (Ε.Π.Ο. Integrity Officer), του προέδρου της ΕΠΣ Ευρυτανίας, κ. Γιώργου Παπαντζίμα κι εκπροσώπου του Δήμου Καρπενησίου.Όπως έγινε γνωστό από την Κ.Ε.Δ., το σύνολο των μετεχόντων διαιτητών και βοηθών Α΄κατηγορίας αξιολογήθηκαν θετικά στις γραπτές εξετάσεις και τις εξετάσεις αγγλικής γλώσσας, αντίθετα τα σημερινά αγωνιστικά τεστ δεν πέρασαν ο διαιτητής Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) και οι βοηθοί Βασίλης Καραβασίλης (Καβάλας), Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Γιώργος Παλαμίδας (Λακωνίας) και Γιώργος Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής)

Back to top button
Close
Close