ΕπιχειρείνΤρίκαλα

Με γεύσεις υπεροχής άνοιξε και τρίτο Ζαχαροπλαστείο, ο Βασίλης Τριζώνης

Ο ιδιαίτερα γνωστός ζαχαροπλάστης Βασίλης Τριζώνης συνεχίζει  να δημιουργεί και να εκπλήσσει ευχάριστα όχι μόνο σε επίπεδο εξαιρετικών γλυκισμάτων αλλά και με την επιχειρηματική του αύρα  .Παντρεύοντας την τέχνη με το επιχειρείν και έχοντας ως άμεσο συνεργάτη του την σύζυγό του Δήμητρα και τον δευτερότοκο γιο του Δημήτρη , σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά με στρατηγικό σχεδιασμό εξαπλώνει τις μοναδικές του γεύσεις σε όλες τις γωνιές της πόλης .Μετά το κεντρικό στην Αγίου Κωνσταντίνου και πριν από δυο χρόνια στην οδό Γαριβάλδη πλέον η εκλεκτή του πελατεία, μπορεί να προμηθεύεται τα προϊόντα αποκλειστικά δικής του παραγωγής  και από την οδό Καλαμπάκας σε ένα νευραλγικό κομβικό σημείο στην βορινή πλευρά της πόλης .

Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1978 με τα 4 αδέρφια Τριζώνη στην οδό Βύρωνος και στη Στρατηγού Σαράφη & Αλεξάνδρας στα Τρίκαλα. Αργότερα το 1999 ο Βασίλης Τριζώνης άνοιξε το δικό του κατάστημα ζαχαροπλαστικής στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 

Εδώ και χρόνια από γενιά σε γενιά, η ζαχαροπλαστική μετατρέπεται σε τέχνη, στα χέρια του κύριου Βασίλη και της πολύτιμης ομάδας του!

Μεγάλες δόσεις από μεράκι και φαντασία σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της ζαχαροπλαστικής και των φρέσκων πρώτων υλών, δίνουν ένα αποτέλεσμα φανταστικό, τέτοιο που δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας στον γλυκό πειρασμό!!

Όλα αυτά γίνονται στο δικό του εργαστήριο, όπου παρασκευάζουν  τα προϊόντα  ακολουθώντας πιστά τους κανόνες υψηλής ποιότητας και υγιεινής!

Παρασκευάζουμε γλυκάπαγωτά, τούρτες, πάστεςσιροπιαστά, δημιουργούμε για τον πελάτη δωροσυνθέσεις και καλύπτουμε κοινωνικές εκδηλώσεις όπως είναι γάμοιβαφτίσεις και δεξιώσεις.

 

Back to top button
Close
Close