Idees Sports

Με ένταση και γκολ το φιλικό του ΑΟΤ με τον ΝΠΣ Βόλου

Ο Α Ο Τρίκαλα υποδέχτηκε  την Κυριακή 15/4 κ τον Βόλο ΝΠΣ για τον Φιλικό Αγώνα που  διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Η ΠΑΕ Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ συγκινημένη από την προσπάθεια της 13χρονης Κωνσταντίνας η οποία νοσηλεύεται εδώ και λίγες μέρες στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο με πρόβλημα καρδιακής ανεπάρκειας τελικού σταδίου, αποφάσισε να διαθέσει τα έσοδα του αγώνα Α Ο Τρίκαλα – Βόλος ΝΠΣ για τα έξοδα νοσηλείας της. Δυστυχώς τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν κατώτερα του αναμενόμενου καθώς ήταν δεν ήταν 200 φίλαθλοι στην κερκίδα.

Το φιλικό σημαδεύτηκε από την ένταση μεταξύ παικτών που προκλήθηκε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η οποία μεταφέρθηκε για λίγο και στην εξέδρα με λεκτικές αντιπραθέσεις, αλλά τα πράγματα ηρέμησαν γρήγορα. Ένα μαρκάρισμα σε μια διεκδίκηση της μπάλας με πρωταγωνιστή τον Τόμιτς  έφερε την ένταση με αποτέλεσμα να επέμβουν και οι άνθρωποι των πάγκων για να τελειώσει η παρεξήγηση στην ένταση της στιγμής.Ο Αχιλλέας Μπέος από την εξέδρα λοχομάχησε με φίλους του ΑΟΤ και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ο Βόλος μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μελισσόπουλςο στο 5ο λεπτό, ο Μιλοσάβλιεφ ισοφάρισε στο 26ο με δυνατό σου, ο Σαχινίδης με πλασέ έβαλε τον ΑΟΤ μπροστά στο σκορ στο 76′, ο Δερμιτζόγλου ισοφάρισε με κεφαλιά στο 80′ ενώ ο Μελισσόπουλος στο 84′ έγραψε το τελικό 2-3.

Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Μυρσινιάς, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Μάκος, Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεφ, Τόμιτς, Ν’Λουντούλου
Έπαιξαν και οι: Σαχινίδης, Γροντής, Χιντζίδης, Τσίπρας, Ζγκούρι, Τουγλής
Βόλος ΝΠΣ: Μούτσα, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Δημήνας, Παπαδόπουλος, Δερμοτζόγλου, Ντόσης, Κόλλας, Καλαμίδας, Μηλιώτης
Έπαιξαν και οι Τζελίδης, Ουνγιαλίδης, Πιαστόπουλος, Ντεντάκης, Μάντζης, Κραβαρίτης

Back to top button
Close
Close