Τρίκαλα

Μαραζώνει το γήπεδο στο “μέσο” της περιοχής του Ασπροποτάμου

Ένα έργο που δημιουργήθηκε με κονδύλι του 2004 λόγω των Ολυμπιακών αγώνων στην περιοχή του πικ-νικ και δίπλα στο κεντρικό οδικό δίκτυο Καλαμπάκας Τρία Ποτάμια βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Η δημοτική αρχή από το 2010 και μετά όταν υπήρξε το τέλος του Καποδίστρια δεν έδειξε το απαιτούμενο ενδιαφέρον για συντήρηση του γηπέδου το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι κατασκευάστηκε με σκοπό να αποτελέσει κίνητρο για ομάδες ώστε να πραγματοποιήσουν κάποιο στάδιο από την προετοιμασία τους, διαμένοντας στα δυο μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής.

Στο ίδιο χώρο η μελέτη περιελάμβανε και γήπεδο μπάσκετ αλλά τα χρήματα έφτασαν τότε, μέχρι το τσιμέντο  με αποτέλεσμα και αυτό να μείνει αναξιοποίητο. Σήμερα 15χρόνια μετά οι αθλητικές εγκαταστάσεις  είναι εντελώς αναξιοποίητες.

Οι νέοι των γύρω χωριών παρά το γεγονός ότι την περασμένη δεκαετία μαζευόντουσαν και έδιναν κάποια παιχνίδια σε ετήσια τοπικά τουρνουά, πιθανών και λόγω κρίσης ακόμη και αυτήν η αθλητική δραστηριότητα την σταμάτησαν .Εαν ο δήμος δεν δείξει  το απαιτούμενο ενδιαφέρον, τα επόμενα χρόνια ο μοναδικός πνεύμονας αθλητισμού καθώς και τα γήπεδα τα οποία είχαν δημιουργηθεί σε κάθε χωριό και πλέον  βρίσκονται σε παρακμή, είναι θέμα χρόνου να “κρυφτού” από την βλάστηση και να καταστραφούν από την φθορά του χρόνου .

Back to top button
Close
Close