Lifestyle news

Μαρέβα Μητσοτάκη: Πώς σχολίασε την εμφάνισή της στο Παρίσι ο Βασίλης Ζούλιας

Η Ελληνίδα «Πρώτη Κυρία» ήταν ιδιαίτερα κομψή

Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στο Παρίσι. Οι δύο ηγέτες συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν, οι οποίες – κατά την επίσημη υποδοχή στο Ελιζέ – έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ιδιαίτερα κομψή δε ήταν η εμφάνιση της συζύγου του Έλληνα πρωθυπουργού. Με πιο κάζουαλ διάθεση, η Μαρέβα επέλεξε ριγέ παντελόνι, κόκκινο πουκάμισο με φιόγκο, μαύρο σακάκι και tiptoe τακούνια.

Κάποιοι θεώρησαν το ντύσιμο αυτό «χαλαρό» για τη σοβαρότητα της περίστασης. Ωστόσο, η εμφάνιση της Ελληνίδας «Πρώτης Κυρίας» απέσπασε τα εύσημα του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Με ανάρτηση του στο Instagram, o Ζούλια αποθέωσε τη Μαρέβα Μητσοτάκη, συγκρίνοντάς τη μάλιστα με την Αμαλία Μεγαπάνου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια

«η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο ,cool ,φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.
Μετα την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς …
ολες οι πρώτες Κυριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ…
κατι που δεν αλλάζει ακομη και με 1000 στυλιστες και συμβουλους …γιατι το στυλ οπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει καποιος …
το εχεις η δεν το εχεις …
Αυτες οι δυο πρωτες κυριες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρισεις γιατί αυτος δεν είναι ο λογος του ποστ…
Εχουμε δει πολλά…μέσα στα σχεδόν 60 χρονια από την Μεγαπάνου και μετά…μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό…and that’s her big credit…
Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί παίσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία …αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε… η Μαρεβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα …και όχι μόνον…αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ…
και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η οχι εμφάνιση….»

Με μαύρο σακάκι, μπορντό μεταξωτή μπλούζα με φιόγκο και ριγέ παντελόνι με ελαφριά καμπάνα εμφανίστηκε η σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της ως πρώτη κυρία της Ελλάδας.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού τον συνόδευσε στο ταξίδι του στο Παρίσι κατά τη συνάντησή τους με το προεδρικό ζεύγος Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν.

Η κομψή Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη προσέχει πάντα τις εμφανίσεις της, ωστόσο αυτή τη φορά τα σχόλια στο διαδίκτυο είναι διφορούμενα, με αρκετούς να θεωρούν πως οι στιλιστικές επιλογές της δεν είναι οι ενδεδειγμένες για την περίσταση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η πρώτη κυρία της Ελλάδας είχε εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο, αφού είχε απέναντί της την Μπριζίτ Μακρόν, η οποία έχει ξεχωρίσει για την κομψότητά της.

Back to top button
Close
Close