MUST Read

Μαξιλαράκια καρδιάς, με αγάπη από την COCO-ΜΑΤ στο Γ.Ν.Τρικάλων

Η υπεύθυνη των καταστημάτων COCO-ΜΑΤ στα Τρίκαλα Σοφία Βλότζου, παρέδωσε σήμερα στην Δρ  Μαρία Καναρά χειρούργος ,Επιμελήτρια Α΄ ΕΣΥ τα γνωστά μαξιλαράκια καρδιάς της εταιρίας στους ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού.

Το heart pillow είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Μαξιλαράκια heart pillows δίνονται σε γυναίκες στο πρώτο κιόλας μετεγχειρητικό στάδιο, βοηθώντας άμεσα στην ταχύτερη ανάρρωσή τους. Το σχήμα του μαξιλαριού επιτρέπει στις γυναίκες να το κρατούν κάτω από το βραχίονα, απαλύνοντας τον πόνο, βοηθώντας στη μείωση του οιδήματος και προστατεύοντας το σημείο της τομής. Η 100% βαμβακερή θήκη του μαξιλαριού εξασφαλίζει απαλή επαφή με το δέρμα, ενώ το γέμισμά του από πλενόμενο αγνό παρθένο μαλλί διασφαλίζει την απαιτουμένη υγιεινή. Το μαξιλάρι σε σχήμα καρδιάς μεταφέρεται και προσφέρεται σε υφασμάτινη βαμβακερή τσάντα COCO-MAT.Αποτέλεσμα εικόνας για μαξιλαρακια καρδιασ ΨΟΨΟ ΜΑΤ

Η στήριξη είναι πολύ σημαντική αφού έχει αποδειχθεί και αναφερθεί από εγκεκριμένους γιατρούς, ότι μειώνεται κατά μεγάλο ποσοστό η χρήση παυσίπονων και καλυτερεύει η ψυχολογία των ασθενών.

Τα σχόλια είναι πολύ θετικά και ενθαρρυντικά για να συνεχίσει η COCO-MAT να στηρίζει με σιγουριά, τις γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Back to top button
Close
Close