MUST Read

Μήνυμα αισιοδοξίας για το ΚΙΝΑΛ και την εκλογή του έστειλε από τον ΣΚΑΙ ο Γ.Ηλιάδης

Στην ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα, εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων με το Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης.

Μιλώντας για την απαξίωση της πολιτικής και τη σχέση νέων και πολιτικής, ο Γιώργος Ηλιάδης υπογράμμισε πως αποτελεί χρέος να πειστούν οι νέοι να επιστρέψουν και πάλι στην πολιτική, η νέα γενιά δεν μπορεί και δεν πρέπει να απέχει από την πολιτική, γιατί μόνο μέσω της πολιτικής μπορούν να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Αυτή η άποψη εκφράζει πλήρως το Κίνημα Αλλαγής και την Πρόεδρο του Φώφη Γεννηματά, η οποία έχει τοποθετήσει σε θέσεις-κλειδιά στο κόμμα νέους ανθρώπους όπως ο Γραμματέας Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο εκπρόσωπος τύπου Παύλος Χρηστίδης κ.α.

Αναφορικά με την εκλογική πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την καλή του πορεία και πως θα βγει εκλογικά ενισχυμένο, παγιώνοντας το καλό εκλογικό ποσοστό που έλαβε στις ευρωεκλογές, που το κατέστησε την Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Back to top button
Close
Close