Ειδήσεις

Λιγότερα τροχαία από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στη Λάρισα

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νέο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα το 5ήμερο  πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για την Οδική Ασφάλεια σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».Δράσεις για ένα μέλλον με λιγότερα τροχαία από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στη Λάρισα (φωτο - βίντεο)

Το πρόγραμμα με τίτλο «Προωθούμε Σωστή Οδική Συμπεριφορά – Επενδύουμε στην Οδική Ασφάλεια» απευθύνεται στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας. Στο πλαίσιο αυτό κάθε απόγευμα θα πραγματοποιούνται σε δύο διαφορετικά τμήματα οι αντίστοιχες εκπαιδεύσεις για ενήλικες. Οι ώρες των τμημάτων ενηλίκων είναι 15:00 έως 18:00 και 16:30 έως 19:30.Δράσεις για ένα μέλλον με λιγότερα τροχαία από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στη Λάρισα (φωτο - βίντεο)

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Λάρισας και Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για την Οδική Ασφάλεια κ. Χρήστος Κέλλας, η βουλευτής Λάρισας κ. Άννα Βαγενά, καθώς και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.Δράσεις για ένα μέλλον με λιγότερα τροχαία από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» στη Λάρισα (φωτο - βίντεο)

Back to top button
Close
Close