Beauty experts

Λατρεύουμε την soft εκδοχή του smokey eye!

Soft Smoky Eye

Η προοπτική του smoky eye πάντα θα αποτελεί μια κλασική πολλών γυναικών. Καθώς, το βλέμμα δείχνει αυτομάτως πιο έντονο, σίγουρα πιο νεανικό και τα μάτια αναμφίβολα μεγαλύτερα. Η σύγχρονη εκδοχή του ακολουθεί μια πιο φυσική εκδοχή. Δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα soft.

Soft Smoky Eye

Ο φετινός χειμώνας έχει να επιδείξει πολλές εκδοχές εκδοχές σε smoky eyes βασισμένα στους φυσικούς τόνους του καφέ, της ζεστής σοκολάτας. Κάνοντας πιο εύκολη την προσαρμογή τους στο φως της μέρας. Αλλά, και χαρίζοντας ένα εφέ περισσότερο φυσικό.

Soft Smoky Eye

Έτσι, αν θέλετε να κάνετε focus στην ένταση των ματιών σας τονίζοντας τα με την τεχνική του smoky εφέ, μερικά βασικά βήματα αρκούν για να το καταφέρετε. Άλλωστε, ένα statement μακιγιαρισμένο μάτι θεωρείται hot επιλογή για την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων πάρτι.

Soft Smoky Eye

Ποντάρετε στις απαλές αποχρώσεις του καφέ, τονίζοντας όλο το καπάκι του ματιού, το κάτω μέρος των βλεφάρων. Κι αν θέλετε παραπάνω ένταση τοποθετείτε τη σκιά μέχρι ψηλά στο κόκκαλο των φρυδιών. Ένα στυλ που παραπέμπει στα σέξι 80s. Γι αυτό το στυλ μακιγιάζ όλη η ουσία κρύβεται στην καλά φροντισμένη επιδερμίδα. Ώστε, να υποδεχθεί μια παλέτα neutral η οποία θα καταφέρει να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Παρόμοιες αποχρώσεις ντύνουν χείλη και ζυγωματικά. Ενώ, στρώσεις μάσκαρα δίνουν το τελικό φινίρισμα σε αυτό το beauty look.

Soft Smoky Eye

Αν αγαπάτε το μαξιμαλιστικό εφέ των highlighters και των glitters μπορείτε να εφαρμόσετε ανάλογα στα σημεία του προσώπου που προεξέχουν – ράχη μύτης, ζυγωματικά, ελάχιστα στο πηγούνι και στο μέτωπο. Δοκιμάζοντας ενδεχομένως στην περίπτωση αυτή, μια πιο χάλκινη απόχρωση για τα βλέφαρα σας.

thestylin.com 

Back to top button
Close
Close