Lifestyle news

Λαμπερός γάμος στη Σκωτία για τον Jon Snow και την Ygritte του Game of Thrones! [pics]

Τι κι αν η βία και οι ερωτικές σκηνές είναι από τα βασικά συστατικά της παγκόσμιας επιτυχίας του Game of Thrones, μέσα από τη σειρά φαίνεται πως γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας. Ο λόγος για τον βασιλιάς του Βορρά Jon Snow (κατά κόσμον Kit Harington) και την άγρια πολεμίστρια Ygritte (Rose Leslie) που αποτέλεσαν έναν από τους πιο θυελλώδεις και δημοφιλείς τηλεοπτικούς έρωτες. Η ερωτική σκηνή τους μάλιστα στη σπηλιά, ήταν αυτή για την οποία οι απανταχού φανς του Game of Thrones μιλούσε για μέρες.

Το ζευγάρι όμως, φαίνεται πως εκτός από τη μικρή οθόνη ερωτεύτηκε και στ’ αλήθεια. Ο αρραβώνας τους ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2017 και χθες το Σάββατο, οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Σκωτία.

Το ειδύλλιο υπολογίζεται πως ξεκίνησε από τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της σειράς το 2012 και η πρώτη επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι έγινε τον Απρίλιο του 2016, στην απονομή των θεατρικών Βραβείων Ολίβιε στο Λονδίνο. Και τώρα, ο  Kit Harington και η Rose Leslie ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια όμορφη τελετή στο Άμπερντίνσαϊρ της Σκωτίας.

Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και οι συμπρωταγωνιστές τους Πίτερ Ντίνκλατζ, Mέισι Γουίλιαμς, Σόφι Τέρνερ και Εμίλια Κλαρκ, παρατάχθηκαν σε γραμμή έξω από το παρεκκλήσι και έραναν τους νεόνυμφους με κομφετί. Στη συνέχεια το ζεύγος μπήκε σε ένα παλιό Land Rover, το οποίο ήταν διακοσμημένο με χάρτινες καρδιές και τενεκεδάκια και κατευθύνθηκε στο κοντινό κάστρο Wardhill για τη γαμήλια δεξίωση.

Δες φωτογραφίες:

Γαμπρός ο Kit Harington

Η άφιξη της νύφης

Emilia Clarke

Peters Dinklage

Οι νεόνυμφοι…

 

Φωτογραφίες: Instagram

Back to top button
Close
Close