Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Αργυρός και Φαίη Σκορδά στα εγκαίνια του νέου μεγάλου Fashion City Outlet στη Λάρισα

Η Θεσσαλία αποκτά πλέον το δικό της outlet, το Fashion City Outlet, στην πόλη της Λάρισας. Το πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό κέντρο της Θεσσαλίας ανοίγει τις πόρτες του!
Το Opening event θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 19:00 με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά και  και μια μεγάλη συναυλία από τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό.

Μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Λάρισα, στο 4ο χλμ. της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, και σε λιγότερο από μία ώρα από τον Βόλο, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα, το Fashion City Outlet προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών μόδας, ηλεκτρονικών ειδών και ψυχαγωγίας, εύκολη πρόσβαση, 1600 θέσεις πάρκινγκ, καθώς και μια ευρεία γκάμα επιλογών για τους λάτρεις της μόδας, τους φίλους και την οικογένειά τους.

Σε έναν μοντέρνο χώρο περίπου 20.000 τ.μ., το νέο εκπτωτικό κέντρο φιλοξενεί δεκάδες καταστήματα νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης και υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών, μεταξύ των οποίων συναντώνται τόσο επώνυμοι οίκοι, όσο και ευρέως δημοφιλείς αλυσίδες. Ορισμένες δε από αυτές, θα είναι διαθέσιμες στη Θεσσαλία για πρώτη φορά. Ενδεικτικά, οι γυναίκες θα μπορούν να επιλέξουν για ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μεταξύ των Guess, Attrattivo, Luna, Kalogirou και Fratteli Petridi για τις μοναδικές τους εμφανίσεις, ενώ οι άνδρες θα επισκέπτονται τα καταστήματα Brooks Brothers, Man & Manetti, Prince Oliver κ.α. Επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα, μεταξύ άλλων, στα καταστήματα The Men με σήματα όπως Hugo Boss , MC2 Saint Barth και Berna και στο κατάστημα Tommy Hilfiger ενώ streetwear επιλογές θα προσφέρουν τα καταστήματα Replay, Lee. Wrangler, Funky Buddha και όχι μόνο. Και για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, εταιρείες όπως οι Matou France, Kozee και SAM 0-13 θα διαθέτουν μοναδικά ρούχα και παπούτσια για ξεχωριστές εμφανίσεις.

To Fashion City Outlet διατηρεί, παράλληλα, κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt, ενώ στις εγκαταστάσεις του λειτουργεί σούπερ μάρκετ Bazaar. Ταυτόχρονα, διαθέτει επιλεγμένα εστιατόρια και καφέ, τον πρώτο πολυκινηματογράφο Village Cinemas στην πόλη της Λάρισας, με τρεις αίθουσες, καθώς και σύγχρονο παιδότοπο Volta Fun Town 1.000 τ.μ. για τους μικρούς επισκέπτες.

Back to top button
Close
Close