MUST Read

Κρανιά Ασπροποτάμου το χωριό των Πρυτανέων

Με αφορμή την εκλογή την εκλογή του Ασπροποταμίτη καταγόμενου από την Κρανιά  Νίκου Παπαϊωάννου ως νέου πρύτανη του ΑΠΘ  αξίζει να σημειωθεί  ότι είναι ο δεύτερος Κρανιώτης που εκλέγεται σε αυτή την ιδιαίτερη σημαντική και τιμητική θέση, στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας, μετά τον αείμνηστο Κώστα Δεμίρη.

Ο Κώστας Δεμίρης υπήρξε εκτός από εξαιρετικός επιστήμονας με λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα, ένας ένθερμος ‘πατριώτης’ που στήριξε το χωριό του , τον Ασπροπόταμο και τα Τρίκαλα (με σημαντικότερη προσφορά την καθοριστική συμμετοχή του στη μόνιμη εγκατάσταση του ΤΕΦΑΑ στην πόλη μας) αλλά κυρίως τους ανθρώπους τους (φοιτητές, γονείς κά) σε θέματα σπουδών, μεταγραφών , ερευνητικών προγραμμάτων κτλ.

Η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοιχτή για τους κρανιώτες και τους τρικαλινούς.

Για την προσφορά και το έργο του Κώστα Δεμίρη μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο του πρώην Δημάρχου Τρικκαίων κ. Κώστα Παπαστεργίου.

Όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Παπαιώαννου θεωρούν  ότι και ο Νίκος θα βαδίσει στα ίδια πατήματα του προκατόχου του καθώς  δείχνει η μέχρι σήμερα πορεία του αλλά και η αγάπη του για τον τόπο μας.

Νίκο, θερμά συγχαρητήρια καλή δύναμη και επιτυχία.Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, παπούτσιαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο

Back to top button
Close
Close