Idees Sports

Κλάμα στην Λάρισα ……στο 94′ η ΑΕΚ πέρασε στον τελικό

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος πήρε η ΑΕΚ στη σημερινή αναμέτρηση με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ, χάρη σε ένα εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με ανάποδο ψαλίδι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε ότι η Ένωση είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 και χρειαζόταν ένα γκολ (χωρίς να δεχτεί κανένα) για να περάσει στον τελικό όπου θα βρει αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ.

Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ωστόσο δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της αξιόμαχης Λάρισας που έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε!

Παιχνίδι με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά μόλις δύο φάσεις να είναι τελικές στο ματς με την ΑΕΛ να αμύνεται σωστά αλλά να μην μπορεί να κρατήσει τη μπάλα με τίποτα στα πόδια.

Στο 84′ μετά από γέμισμα απομάκρυνε η άμυνα της ΑΕΛ σε πρώτο χρόνο και στη συνέχεια της φάσης με νέο γέμισμα η μπάλα βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας όπου ο κινήθηκε ο Γιακουμάκης που πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπόζοβιτς.

Kι ενώ όλα έδειχναν πως η ΑΕΛ είναι στον τελικό. Από ένα κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που με ανάποδο ψαλίδι στο 94′ σκόραρε και πήγε την ΑΕΚ στον τελικό…

Back to top button
Close
Close