Travel

Κι όμως το καλοκαίρι στο βουνό είναι υπέροχο.

Μπορεί το ελληνικό καλοκαίρι να είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα νησιά, τις χρυσαφένιες παραλίες και το φαγητό πλάι στο κύμα, ωστόσο το βουνό προσφέρει μια αληθινά ξεχωριστή εμπειρία καλοκαιρινής απόδρασης.
http://www.tresorhotels.com/uploads/Mikro%20Papigo%20Low/Dafni%20Neofytou/dafnimp17002.jpg
Οι φωτογραφίες της επιτυχημένης fashion και lifestyle blogger του life-report.gr, Δάφνης Νεοφύτου, που έπειτα από πρόσκληση της Trésor Hotels & Resorts, αποφάσισε να «πάρει τα βουνά» και να επισκεφθεί τα μαγευτικά Ζαγοροχώρια και το βραβευμένο ξενοδοχείο Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, αποδεικνύουν ότι το καλοκαίρι στο βουνό είναι απλά υπέροχο!

Το Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa, δεν είναι άλλο ένα ξενοδοχείο στο Ζαγόρι. Είναι το πρώτο “πράσινο” ξενοδοχείο σε όλη την Ήπειρο, διακεκριμένο για την οικολογική του συνείδηση με διεθνείς καταξιώσεις, και χαρακτηρίζεται από παραμυθένιο σκηνικό, απεριόριστες δυνατότητες για δραστηριότητες around, παραδοσιακή φιλοσοφία, design αισθητική και ασυναγώνιστο service.http://www.tresorhotels.com/uploads/Mikro%20Papigo%20Low/Dafni%20Neofytou/dafnimp17003.png

To μυστηριώδες Πάπιγκο χαρίζει στον επισκέπτη μια πραγματικά εναλλακτική ταξιδιωτική εμπειρία και το καλοκαίρι, και σας προσκαλεί να γίνετε ένα με τη φύση, να αναπνεύσετε το πικάντικο άρωμα των πλατάνων, να μαγευτείτε από τη θέα στο καταπράσινο φαράγγι του Βίκου, αλλά και να κολυμπήσετε στην πισίνα με το ευεργετικό νερό των πηγών του Ζαγορίου.

Ακόμα να πειστείτε; Ακολουθήστε τη Δάφνη Νεοφύτου στο ταξίδι της στα Ζαγοροχώρια:

http://blog.tresorhotels.com/secrets/hotels/2391-aytes-oi-fwtografies-tha-sas-peisoyn-oti-to-kalokairi-sto-boyno-einai-yperoxo

Back to top button
Close
Close