Fashion

Καρντάσιαν, Ναόμι και Cher σε μια εκπληκτική φωτογράφιση


Η Cher, η Ναόμι Κάμπελ και η Κιμ Καρντάσιαν είναι είδωλα, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους και στη δική της εποχή.

Σε μια συγκλονιστική φωτογράφιση για το περιοδικό CR Fashion Book, οι τρεις γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ποζάρουν σε υπέροχα ασπρόμαυρα κάδρα, τα οποία επιμελήθηκε το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert & Marcus.

Το τεύχος λέγεται «Power Issue» και οι τρεις υπέροχες γυναίκες κοσμούν τρία διαφορετικά εξώφυλλα του περιοδικού, με hairstyles εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ‘60 και total black looks, που χαρίζουν μια εναλλακτική νότα στο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες, βλέπουμε την Κιμ Καρντάσιαν και τη Cher πάνω σε μηχανές, με άφθονη την άφθονη rock n’ roll διάθεση να ενθουσιάζει τους φανατικούς θαυμαστές τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει, με τίτλο «Kim Kardashian West: The Justice Project», στην οποία αφηγείται την απόφασή της να ασχοληθεί με τη δικηγορία και το ποινικό δίκαιο, ενώ η Cher είπε ότι δεν περίμενε ποτέ στα 73 της χρόνια να παραμένει τόσο διάσημη.

Η ίδια μάλιστα είπε ότι, πλέον, όποτε βγαίνει στη σκηνή βλέπει θαυμαστές κάθε είδους, από ηλικιωμένους έως και παιδιά.

Η Ναόμι Κάμπελ με τη σειρά της είπε ότι πάντα θα προσφέρει βοήθεια σε όποιον βρίσκεται σε ανάγκη. «Τότε είναι που θα με έχεις σίγουρα δίπλα σου. Όποιος με γνωρίζει, το ξέρει αυτό», ενώ αναφέρθηκε και στην έντονη ακτιβιστική δράση της κατά της εξάπλωσης του ιού HIV.

Βovary.gr

Back to top button
Close
Close