Lifestyle news

Καλοκαιρινές διακοπές για την Ευγενία Νιάρχου

Θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, κάτι που όπως λέει και η ίδια, την αγάπη της για το στυλ και την κομψότητα, το έχει κληρονομήσει από τις γιαγιάδες της, Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness.

Ο λόγος για την Ευγενία Νιάρχου η οποία έχει δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων, το ονομαζόμενο «Venyx», το οποίο αφορά καινοτόμα σχέδια, ανατρέποντας τα δεδομένα των πιο παραδοσιακών κοσμημάτων.

Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, μεγαλωμένη στο Παρίσι και κάτοικος Λονδίνου, η Ευγενία Νιάρχου κερδίζει επάξια τον τίτλο της κοσμοπολίτισσας. Η χρυσή κληρονόμος λατρεύει τα ταξίδια ειδικά στην γενέτηρά της την Ελλάδα.

Καθώς πέρασε η καραντίνα, η Ευγενία Νιάρχου βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα tour, ξεκινώντας από την Πορτογαλία και την Γαλλία και κατέληξε στον αγαπημένο της προορισμό, την Ελλάδα.

Μαζί με τους καλούς της φίλους, την Ιταλίδα ηθοποιό Bianca Brandolini και τον Ευάγγελο Μπούση, ο οποίος ασχολείται με τον χώρο της μόδας, απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα της χώρας μας.

   

Η καλοκαιρινή τους εξόρμηση, μάλιστα συνέπεσε και με τα γενέθλια της αδερφής της, Ηλέκτρας, στα οποία της ευχήθηκε, μέσω ανάρτησης σε story, στο Instagram, η Bianca Brandolini.

Back to top button
Close
Close