Fashion

Καλοκαιρινά λευκά τοπ και φορέματα, αυτήν την περίοδο το λευκό “φοριέται” πολύ!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Στην εποχή δηλαδή που το μαύρο χρώμα έχει αντικατασταθεί από άλλες αποχρώσεις. Και πιο συγκεκριμένα από το λευκό. Ναι, αυτήν την περίοδο το λευκό “φοριέται” πολύ. Και όχι τυχαία. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει τη μαγική ιδιότητα να δίνει λάμψη στο αποτέλεσμα και να αναδεικνύει το μαύρισμα. Είναι εύκολο να το συνδυάσεις και φυσικά αντανακλά τις ακτίνες του ηλίου και σε διατηρεί δροσερή. Για όλους αυτούς τους λόγους και για ακόμα περισσότερους πιο προσωπικούς, θεωρείται το χρώμα της σεζόν.

Το φοράς κάθε χρόνο. Είμαι σίγουρη για αυτό! Και πολλές φορές το φοράς από την κορυφή έως τα νύχια. Για αυτό σε συνεργασία με τη fashion editor Σοφία Σούζα, δημιουργήσαμε έναν οδηγό αφοράς με λευκά τοπ, φορέματα και παντελόνια για να εντάξεις στα total white look σου, στα πολύχρωμα σύνολά σου ή στα black & white outfits.

ΛΕΥΚΑ ΤΟΠ

Ένα λευκό τοπ μπορεί να αποθεώσει όλο σου το στιλ. Αμέσως θα κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα και θα δώσει λάμψη στο αποτέλεσμα. Επίσης το λευκό τοπ θα κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο λαμπερό και πιο όμορφο (ειδικά στις φωτογραφίες). Το επιλέγεις για κάθε ώρα και περίσταση, αρκεί να βρεις το ιδανικό!

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΛΕΥΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Το λευκό παντελόνι μας προκαλεί ένα μικρό φόβο, είναι η αλήθεια! Διαγράφουν όλα, φαίνονται όλες οι ατέλειες και δεν μπορούμε να κρυφτούμε με τίποτα. Το θετικό με τα καλοκαιρινά λευκά παντελόνια είναι ότι έχουν αέρινη γραμμή κι έτσι έχουμε ξεγνοιάσει από αυτούς τους προβληματισμούς. Οπότε μπορείς άνετα να πάρεις ένα σε γραμμή που αναδεικνύει το σώμα σου και να το φοράς πρωί αλλά και σε night looks.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΛΕΥΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Το καλοκαίρι και το λευκό φόρεμα πάνε “σετάκι”. Έτσι, αν θέλεις να αποκτήσεις ένα νέο white dress δεν έχεις παρά να μας εμπιστευθείς. Εμείς διαλέξαμε τα πιο τέλεια που βρήκαμε στην αγορά, σε κάθε στιλ, μήκος και γραμμή για να το συνδυάσεις με τα αξεσουάρ που έχεις ήδη και φυσικά να νιώθεις μοναδική όταν το φοράς.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

tlife.gr

Back to top button
Close
Close