Beauty experts

 Καλή χρονιά απ’ την κοσμητολόγο Μαριάννα Πλεξίδα και την Asap!  

 

Το Studio  Ομορφιάς  Μαριάννα Πλεξίδα, Γ. Ολυμπίου 3, εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά και 2020 ευχές για μια υπέροχη αναζήτηση της Ευτυχίας και της Ομορφιάς στους δρόμους που ανοίγει το Νέο Έτος! Γι΄αυτό το λόγο συνεχίζει να πιστεύει και να υποστηρίζει τη γυναικεία ομορφιά και μέσα στο 2020 προσφέροντας τα μοναδικά πακέτα  Beauty Kit της Asap σε ειδικές τιμές- ΠΡΟΣΦΟΡΑ κάνοντας ΔΩΡΟ με την αγορά του ενός μια ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Προσφέρει συγκεκριμένα:

Το ΓΑΛΑΖΙΟ για να είναι όλα τα μάτια στραμμένα πάνω σας! Το πακέτο περιλαμβάνει την φανταστική SUPER B που περιέχει υψηλή συγκέντρωση νιασιναμιδίου που ενισχύει το κολλαγόνο και την αναζωογόνηση του δέρματος καθώς και την ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ με σύμπλεγμα καφεϊνης, πρωτεϊνης κι αγκινάρας κατά του οιδήματος, των μαύρων κύκλων και των λεπτών ρυτίδων των ματιών.

Το ΠΡΑΣΙΝΟ σας γυρνά πίσω στο χρόνο! Το πακέτο περιλαμβάνει την μοναδική SUPER B και DNA SERUM  που υπόσχεται με το ισχυρό σύμπλεγμα τελομερών και πρωτεϊνών που διαθέτει την αιώνια νεότητα!

Το ΡΟΖ για την απόλυτη λάμψη!Το πακέτο περιλαμβάνει την SUPER B και το RADIANCE SERUM  σχεδιασμένο ειδικά για ν’  αυξάνει την κυτταρική ανανέωση επιταχύνοντας την αναζωογόνηση του δέρματος κι επιτυγχάνοντας την μείωση της υπερμελάγχρωσης, των γνωστών πανάδων, και της φθοράς από τον ήλιο.

      3 εορταστικές συσκευασίες της Asap  απ΄το Studio  Ομορφιάς Μαριάννα Πλεξίδα σε τιμές- ΠΡΟΣΦΟΡΑ μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  

Κλείστε κι εσείς το ραντεβού σας με την κοσμητολόγο Μαριάννα Πλεξίδα στο 2431102561 και 6979789217 κι απολαύστε την ανανέωση και την ευεξία με τις μοναδικές περιποιήσεις/ θεραπείες προσώπου και σώματος επί της οδού Γ. Ολυμπίου 3, Τρίκαλα.

                                                                  Καλή Χρονιά!

                                                            Ευτυχισμένο και Όμορφο 2020!

Back to top button
Close
Close