MUST Read

Και τι δεν θα δούμε σε αυτό το συνέδριο…Formula- virtual reality-γυαλιά VR

ΔΕΝ είναι μόνο οι εισηγήσεις, οι συζητήσεις, οι προτάσεις, η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων. Θα υπάρχουν και πολλά άλλα και ενδιαφέροντα στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Φόρουμ, αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα. Χειροπιαστά πράγματα που σχετίζονται με τη θεματολογία των διαφόρων συνεδριών.

ΚΑΤΑΡΧΑΣ, μπροστά στο «Divani» στον πεζόδρομο ο κόσμος θα μπορεί να βλέπει από κοντά το αγωνιστικό μονοθέσιο τύπου Formula που έχουν κατασκευάσει οι φοιτητές μηχανολόγοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θα παρουσιαστεί επίσης ο Διαγνωστικός Κόμβος Τηλεϊατρικής, ήτοι πρότυπη κινητή μονάδα ιατρικών εξετάσεων που δεν απαιτεί τη μετάβαση του ασθενούς στο νοσοκομείο.Αποτέλεσμα εικόνας για Formula- virtual reality"

ΚΑΙ μετά αρχίζει η virtual reality, εικόνες του παρόντος που δείχνουν να φτάνουν απ’ το μέλλον, καθώς στο πρόσφατο ακόμη παρελθόν θεωρούνταν επιστημονικής φαντασίας. Εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για τους προσερχόμενους στο συνέδριο, με τα ειδικά γυαλιά VR. Φορώντας τα θα μπορεί να καταδυθεί κάποιος, εικονικά εννοείται και να περιηγηθεί στο εντυπωσιακό ναυάγιο της Περιστέρας των Β. Σποράδων. Να πάρει μια ιδέα από καταδυτικό τουρισμό και ενάλια μουσεία. Με άλλα γυαλιά VR, επίσης virtual reality, θα μπορεί κάποιος να οδηγήσει εικονικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Εμπειρία που προηγείται κάτι λίγο πια από την πραγματικότητα και στη Λάρισα.

Back to top button
Close
Close