Τρίκαλα

Και τα μέλη της ΔΑΚΕ Τρικάλων(Δημοσίου τομέα) ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών

Μετά την ψήφιση από την Βουλή των Σκοπίων της συμφωνίας των Πρεσπών, η αυλαία αυτής της επαίσχυντης συμφωνίας για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας θα πέσει στην ελληνική Βουλή, όταν έρθει για έγκριση. Μια έγκριση που θα στηρίζεται σε μια ετερόκλητη πλειοψηφία, που θα ψηφίσει από καθαρά προσωπικά συμφέροντα και με αντάλλαγμα υπουργικές θέσεις, αγνοώντας την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, που έχει ταχθεί ενάντια σε αυτή την συμφωνία καθ’ όλη την διάρκεια του 2018, με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα.

            Η ελληνική ιστορία δεν διαγράφεται, δεν παραγράφεται, δεν πουλιέται. Η ιστορία θα καταγράψει τους βουλευτές και όσους στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών, που θα βάλουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την πατρίδα και την δημοκρατία προκειμένου να παραδώσουν στους γείτονες το όνομα της Μακεδονίας, την εθνότητα, την γλώσσα και τον πολιτισμό μας.

            Πρέπει να γνωρίζουν όσοι πρόθυμοι βρεθούν και ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών, ότι ως έτοιμοι από καιρό θα φυλάξουμε Θερμοπύλες και θα αντισταθούμε με όλες τις δυνάμεις στο ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας.

            Καλούμε τις υγιείς και δημοκρατικές πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις να γίνουμε ένα δυνατό ανθρώπινο τείχος που θα εμποδίσει την ψήφιση της συμφωνίας.

            Καλούμε όλους τους Έλληνες να πάρουν μέρος μαζικά στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν για την αποτροπή της ψήφισης.

            Λέμε στους «πρόθυμος»: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία και δηλώνουμε ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν θα επιτρέψουμε την παραγραφή της ιστορίας μας που γράφτηκε με την θυσία χιλιάδων Ελλήνων.

ΔΑΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Back to top button
Close
Close