Τρίκαλα

Και πάλι πρόεδρος ο Στέφανος Καλαμαράς στην Μ.Δ.Α.Ε Δήμου Πύλης που διαχειρίζεται το χιονοδρομικό

Με στόχο την ανάδειξη προέδρου συνεδρίασε το ΔΣ της  Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Πύλης που διαχειρίζεται το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου. Για ακόμη μια φορά εκλέχθηκε ομόφωνα στη θέση του προέδρου ο κ. Στέφανος Καλαμαράς προκαλώντας την ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων, μιας και πρόκειται για ένα πρόσωπο με θετικές προσδοκίες.

Τις προηγούμενες μέρες, σταμάτησε η χειμερινή λειτουργία του χιονοδρομικού και του λιφτ και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες. Ωστόσο, ανεξάρτητα από αυτό το σαλέ θα μένει ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα και την περίοδο των γιορτών, ενώ έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη χιονόπτωση που μας γύρισε μερικούς μήνες πίσω στο χειμώνα.

Σε ότι αφορά στην αναπτυξιακή τροχιά σύμφωνα με τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της Μονομετοχικής εταιρίας που ανήκει το χιονοδρομικό,  είναι η επίσημη αναγνώριση και νομιμοποίηση  του χιονοδρομικού κέντρου ώστε να ενταχθεί σε πρόγραμμα για περαιτέρω αναπτυξιακές ενέργειες και δράσεις . Σε αυτή την κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν συσκέψεις με επιχειρηματίες της περιοχής για να γίνει ο σχεδιασμός σε ότι αφορά και τις προωθητικές ενέργειες που θα γίνουν. 

Μέχρι τώρα,έχουν γίνει σημαντικά βήματα. Αγοράστηκε η πλακέτα του αναβατήρα, η οποία ενοικιαζόταν σε πολύ υψηλά ποσά, ενώ τώρα ανήκει στο Χιονοδρομικό. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες συντήρησης του αναβατήρα, ενώ ταυτόχρονα συντηρήθηκε και το μοτέρ, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει ποτέ.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός, ότι δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα στην φετινή λειτουργία του Χιονοδρομικού, αλλά και το άνοιγμά του (όταν έχει χιόνι) για τα σχολεία την Παρασκευή, ώστε να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τις δραστηριότητές του, μέσω εκπαιδευτικών εκδρομών.

Είναι προφανές πως οι στόχοι που έχει θέσει η Διοίκηση του Χιονοδρομικού Κέντρου  είναι υψηλοί.Στον διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν πέρα από τον Στέφανο Καλαμαρά και οι Βησσαρίων Τζάνης ,Σωτήρης Χαντζής ,Βαγγέλης Μπάκος, Χρήστος Ζαραμπούκας, Δημήτρης Σιαναβέλης ,Στέφανος Αδάμος, Σωτήρης Κουτσιανίτης ,Κώστας Ούτρας,  Ηλίας Αγνάτος και Θανάσης Ντάλας . Άπαντες πιστέυουν πως  το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου μπορεί να καταστεί ακόμη μεγαλύτερος τουριστικός πόλος έλξης, για την ευρύτερη περιοχή με μεγάλα οικονομικά αποτελέσματα

 

Back to top button
Close
Close