MUST Read

Καζάνι που βράζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης …

Είναι κοινό μυστικό ότι στον εμπορικό κόσμο της πόλης επικρατεί αναβρασμός και καθόλα απίθανο να έχουμε και κινητοποίηση καθώς σχεδόν όλοι λένε ότι «τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση είναι ανεπαρκή και δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας».

Σύμφωνα με τους περισσόετρους το επίδομα των 800 ευρώ δεν ισοδυναμεί ούτε στο ελάχιστο στις τρέχουσες ανάγκες (επαγγελματικές και οικογενειακές) σε συνθήκες που έκλεισαν τα μαγαζιά και ότι η μείωση της προκαταβολής φόρου είναι προσωρινή, ένα μέτρο το οποίο είναι εξαρχής φοροληστρικό και άδικο.

Μάλιστα δεν σταματούν εδώ λέγοντας οτι  τα μέτρα απευθύνονται στις μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και η δημοτική αρχή δεν έχει  πάρει το παραμικρό μέτρο ελάφρυνσης των αυτοαπασχολούμενων της πόλης.

Αυτά και μερικά ακόμη είναι θέμα να βγουν και επίσημα στην επιφάνεια …..όπως το αφορολόγητο όριο, κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και του ΕΝΦΙΑ, της προκαταβολής φόρου,αναστολή όλων των δανειακών υποχρεώσεων,χορήγηση επιδόματος ανεργίας, αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν σύστημα Υγείας για όλους κτλ κτλ .

Back to top button
Close
Close