Fashion

Κάμπελ, Ρόμπερτς και Μπλάνσετ απαστράπτουσες στο κόκκινο χαλί των British Fashion Awards


Ένας από τους λόγους που αξίζει κανείς να παρακολουθήσει τη μεγάλη γιορτή μόδας των British Fashion Awards είναι οι εντυπωσιακές αφίξεις στο κόκκινο χαλί, οι οποίες είναι κάθε φορά εκπληκτικές!

Τα βρετανικά βραβεία τιμούν κάθε χρόνο τους ανθρώπους και τα brands που έχουν διαπρέψει στο fashion στερέωμα, τιμώντας έτσι το έργο και τη συμβολή τους στον χώρο της μόδας. Πραγματοποιήθηκαν στο ιστορικό Royal Albert Hall στο Λονδίνο το βράδυ της Δευτέρας.

Φέτος, το τιμητικό Fashion Icon Award δόθηκε στην αξεπέραστη Ναόμι Κάμπελ, τη διαχρονική ιέρεια της μόδας, η οποία έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στις πασαρέλες, με το μοναδικό της catwalk. Πανέμορφη και δυναμική έχει εμφανιστεί σε αμέτρητα εξώφυλλα και καμπάνιες μόδας, ενώ αποτελεί τη μούσα των σπουδαιότερων σχεδιαστών στον παγκόσμιο χάρτη.

Η Ναόμι Κάμπελ κατέφτασε με μια συγκλονιστική και υπέρλαμπρη δημιουργία Alexander McQueen, διακοσμημένη με πετράδια. Μαγνητίζοντας τα φλας των φωτογράφων, η Ναόμι Κάμπελ ήταν πραγματική οπτασία!

Η Ναόμι Κάμπελ στο κόκκινο χαλί με φόρεμα
Ναόμι Κάμπελ/AP Images

Εξίσου εντυπωσιακές ήταν και οι μούσες του απίστευτα ταλαντούχου Ιταλού σχεδιαστή Giorgio Armani, Τζούλια Ρόμπερτς και Κέιτ Μπλάνσετ.

Κέιτ Μπλάνσετ, Giorgio Armani, Τζούλια Ρόμπερτς/ AP Images

Οι βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί εντυπωσίασαν με την κομψότητά τους και περπάτησαν απαστράπτουσες στο κόκκινο χαλί, συνοδευόμενες από τον καταξιωμένο μόδιστρο, στον οποίο παρέδωσαν και τιμητικό βραβείο για τη σπουδαία πορεία του στο design.

bovary.gr

Back to top button
Close
Close