Τρίκαλα

Θ.Χήρας : Υποψήφιοι δέχονται πιέσεις, που έχουν ξεπεράσει τα όρια και έχουν φτάσει σε απειλές.

Σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας αναφέρθηκε σε πιέσεις που δέχονται μέλη του συνδυασμού του, καθώς και στην επικείμενη αποχώρηση του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας από την Πύλη:

«Ανακοινώθηκαν χθες τα πρώτα 10 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ενώ το 80% του ψηφοδελτίου, το όνομα του συνδυασμού και οι προγραμματικές μας θέσεις θα ανακοινωθούν σε ανοιχτή εκδήλωση στο Πύλης Μέγαρο την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 12.30 το μεσημέρι.

Τις τελευταίες μέρες στον Δήμο Πύλης υπάρχει μια ατμόσφαιρα που δεν συμβαδίζει με τον πολιτικό μας πολιτισμό. Στις εκλογές υπάρχουν πάντα πιέσεις και συνήθως όταν το κατεστημένο νιώθει ότι υπάρχουν αντίπαλοι με δυναμική προσπαθεί να το πολεμήσει αυτό εν τη γενέσει του και να μην γιγαντωθεί. Οι πιέσεις έχουν ξεπεράσει τα όρια και έχουν φτάσει σε απειλές. Ξέρουμε στο Δήμο Πύλης ποιος το κάνει και αν συνεχιστεί θα βγούμε να μιλήσουμε με ονόματα.

Εγώ είμαι ένας ανεξάρτητος υποψήφιος, δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα, και συνεχίζουμε όλοι μαζί σαν ένας συνδυασμός τοπικής αυτοδιοίκησης για να διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει ο Δήμος Πύλης. Δυστυχώς στην Πύλη τα πράγματα δεν πάνε καλά και ακολουθούνε φθίνουσα πορεία. Αυτή τη στιγμή έχουν χαθεί όλες οι υπηρεσίες, κι όπως δείχνει χάνεται και το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας το οποίο  κλείνει. Έκανα ήδη μια συζήτηση με τον περιφερειακό διευθυντή ώστε να αποφευχθεί το κλείσιμο του καταστήματος, γιατί δημιουργείται πλέον τεράστιο πρόβλημα, θα οδηγηθεί η Πύλη σε ερήμωση. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπόρεσε κανείς να αναδείξει την Πύλη ως κέντρο του Δήμου, ώστε να γίνονται οι συναλλαγές εκεί και να υπάρχει κίνηση. Θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί αυτό, έχει ληφθεί η απόφαση και θα εκτελεστεί στο επόμενο διάστημα. Δυστυχώς ο Δήμος Πύλης είναι ουραγός ακόμα και στον τουρισμό, είναι πολλά τα προβλήματα σε χωριά όπως το Νεραιδοχώρι και το Περτούλι, όπου δεν υπάρχει ούτε καν ένα περίπτερο.»

Back to top button
Close
Close