Idees Sports

Θωμας Κυπαρίσσης:Δεν υπάρχει μυστικό,στον ΑΟΤ είναι θέμα δουλειάς και διάθεσης και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε

Επέστρεψε τις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης ο ΑΟ Τρίκαλα μετά τις διακοπές του Πάσχα. Ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης περίμενε τους παίκτες του για να ξεκινήσει την δουλειά για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αιγινιακό, όπου ο σκοπός είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης ώστε να συνεχιστεί το εντυπωσιακό σερί των νικών στον δεύτερο γύρο.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Θωμάς Κυπαρίσσης μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα. «Από τη μέρα που ήρθε μαζί με τον κ. Αμανατίδη στην ομάδα βλέπω τους παίκτες μέσα στο γήπεδο να μοχθούν. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχουν έρθει στον δεύτερο γύρο. Δεν γνωρίζω γιατί στον πρώτο γύρο δεν πήραμε και άλλους βαθμούς, σίγουρα όμως είχαμε καλούς προπονητές, στο ποδόσφαιρο πολλές φορές η λεπτομέρεια παίζει το δικό της ρόλο. Δεν υπάρχει μυστικό, είναι θέμα δουλειάς και διάθεσης και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να συνεχίσουμε. Τώρα η προσοχή είναι στραμμένη στον αγώνα με τον Αιγινιακό, ένα παιχνίδι που θα το αντιμετωπίσουμε με κάθε σοβαρότητα. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, αφού ο ΑΟ Τρίκαλα είναι από τις ελάχιστες ομάδες που μπορούν να γεμίσουν ένα γήπεδο και εμείς με την απόδοσή μας θα πρέπει να βοηθήσουμε να γίνει αυτό.

Back to top button
Close
Close