Επιχειρείν

Θετικές εντυπώσεις άφησε το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT  2017

που πραγματοποιήθηκε  στη Μόσχα, από 14 έως 16 Μαρτίου.  Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε ως συνεκθέτης στο Περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και κατά γενική ομολογία ήταν μια από τις αξιόλογες παρουσίες της έκθεσης.
Την Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Μπάρδας και τα υπηρεσιακά στελέχη της Π.Ε. Καρδίτσας Μαρία Αγγελούση και της Π.Ε. Τρικάλων Καλύβα Αναστασία.

????????????????????????????????????

Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Μόσχα κ. Ανδρέας Φρυγανάς, η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Μόσχα κα Ελένη Βακάλη και ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου,  ο Γενικός Σύμβουλος του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Μόσχας κ.  Ηλίας Θανασάς, οι σύμβουλοι του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Μόσχας κ Αικατερίνη Γκίκιζα και Αντωνία Παπαδοπούλου, με τους οποίους ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τρικάλων κ. Κ. Μπάρδας συζήτησαν για την καθιέρωση της Θεσσαλίας ως ενός πολυδιάστατου και ανταγωνιστικού προορισμός στην παγκόσμια τουριστική αγορά.
Η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ κατατάσσεται μεταξύ των πέντε δυναμικότερων τουριστικών εκθέσεων του κόσμου και τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης από τη διεθνή κοινότητα.
Στην έκθεση συμμετείχαν 2.000 εκθέτες από 200 χώρες και πλέον σε ένα χώρο 53.000 τ.μ., ενώ την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες. Τις δε εκδηλώσεις κάλυψαν εκατοντάδες δημοσιογράφοι.

Back to top button
Close
Close