Idees Sports

Θεοδοσιάδης και Αντωνίου έμειναν “ικανοποιημένοι” από την προσπάθεια των παικτών

Ικανοποιημένος έμεινε ο Σάκης Θεοδοσιάδης από την εικόνα του Απόλλωνα Λάρισας, παρά την ήττα στη Φιλιππούπολη από τον ΑΟΤ με 2-1. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε πως η ομάδα του διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι κι έτσι όπως εξελίχθηκε θα μπορούσε να πάρει τη νίκη οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες.

Ο ίδιος κράτησε τα θετικά συμπεράσματα που έβγαλαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ανέφερε πως υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης και στο αμυντικός, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σωτήρης Αντωνίου δήλωσε συγκινημένος που επέστρεψε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης μετά από πολλά χρόνια, ενώ δήλωσε πως ο Απόλλων Λάρισας είναι η ομάδα της καρδιάς του και ευχήθηκε τα καλύτερα στη λαρισινή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Το σημερινό ματς ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, απέναντι σε έναν καλό και ποιοτικό αντίπαλο. Μία ομάδα που και φέτος θα έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως από τη μέρα που η ομάδα κατέβηκε από το Καρπενήσι, δείξαμε πολλές από τις αρετές που έχουμε σήμερα. Διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και στα δύο ημίχρονα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σ’ όλα τα παιδιά.

Ήταν ένα παιχνίδι που διαχειριστήκαμε σωστά. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και καλές ευκαιρίες, ενώ πετύχαμε κι ένα γκολ. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα και μετά από τις πολλές αλλαγές, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, όπως το χάσαμε έτσι θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε.

Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, αν κι αυτό θα μας έδινε μία ψυχολογική τόνωση. Θεωρώ όμως πως είμαστε σε καλό δρόμο και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνουμε την τακτική μας προσέγγιση και στο αμυντικό, αλλά και στο επιθετικό μας κομμάτι.

Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου, αλλά και στους παίκτες των Τρικάλων για το καθαρό παιχνίδι παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τα συμπεράσματα είναι χρήσιμα και για τις δύο ομάδες».

«Ο Απόλλωνας είναι στη καρδιά μου»

Σωτήρης Αντωνίου: «Είμαστε ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Και οι δύο προπονητές είδαμε πράγματα που θα μας είναι χρήσιμα στη συνέχεια, στην οργάνωση της προετοιμασίας. Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Νομίζω όμως πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σ’αυτά που ζητάμε. Έμεινα πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους μικρούς, έξι νέα παιδιά που πήραν χρόνο συμμετοχής.

Αυτά τα παιχνίδια είναι καθαρά για θέμα ψυχολογίας, αλλά και για να δούμε την ετοιμότητά μας. Είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε τις ομάδες. Ουσιαστικά πρέπει να δουλέψουμε για να βρούμε ρυθμό.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας για τη φιλοξενία. Για μένα είναι μία ιδιαίτερη στιγμή σήμερα. Έρχομαι μετά από είκοσι χρόνια στη Φιλιππούπολη και συναντώ ανθρώπους που με μεγάλωσαν όταν έπαιξε εδώ πέρα. Εύχομαι στην ομάδα του Απόλλωνα ότι καλύτερο γιατί είναι μία ομάδα που έχει υγεία και την έχω στην καρδιά μου».

Αν θα προωθηθούν οι νέοι παίκτες στην ανδρική ομάδα: «Είναι πέντε οι επαγγελματίες μέχρι στιγμής και έχει γίνει εισήγηση για δύο ακόμα, που πιστεύω πως θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στη βδομάδα. Μετά από καιρό η ομάδα των Τρικάλων έχει δικά της παιδιά που όπως είδατε και με τον ΟΦΗ και σήμερα πήραν χρόνο συμμετοχής.

Η ομάδα μας χτίζεται με υγεία. Εμείς δεν κάναμε δηλώσεις που λέγαμε για πρωτάθλημα. Είπαμε πως θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μία ομάδα και αυτό θα κάνουμε όλη τη σεζόν».

Για τα επόμενα φιλικά: «Δεν υπάρχουν μεγάλα φιλικά παιχνίδια. Τα μεγάλα παιχνίδια είναι στο πρωτάθλημα. Και ο Βόλος και ο Άρης είναι αγώνες που θα δούμε κάποια άλλα σχήματα, κάποιες δυάδες στο κέντρο και την άμυνα».

sporlarisa

Back to top button
Close
Close