Lifestyle news

Θα παρουσιάσει το Big Brother ο Χάρης Βαρθακούρης;

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” για την εμπειρία στο Globetrotters, τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει μαζί με τη σύζυγο του, Αντελίνα ενώ πρόδωσε εάν θα τον δούμε στην παρουσίαση του Big Brother.

“To 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής μου” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης. “Χάρηκα που κόσμος, που δεν με ήξερε, με ανακάλυψε μέσα από το Globetrotters. Δεν έδειξα κάτι για το οποίο μετανιώνω ή ντρέπομαι. Μπορεί στην αρχή να είδα τον εαυτό μου να καυγαδίζει και λίγο να με αναστάτωσε αυτό αλλά ήταν θέμα 2 – 3 επεισοδίων να το συνηθίσω”.

Όσον αφορά στο κομμάτι της τηλεόρασης, παραδέχθηκε πως “υπάρχουν σαφώς τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είναι μυστικό, δεν έχουμε αρνηθεί καμία. Ακόμα είναι όμως όλες υπό εξέταση”.

Όταν ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος ρώτησε τον τραγουδιστή για τα σενάρια που τον θέλουν στο τιμόνι της παρουσίασης του “Big Brother”, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε πως “δεν μπορώ να πω ότι είναι επίσημη η πρόταση. Δηλαδή δεν ήρθε το κανάλι να μου πει, Χάρη σε θέλουμε”!

Σχετικά, δε, με το ενδεχόμενο να βρεθεί μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο τραγουδιστής δήλωσε πως “η παρτενέρ θα είχε νόημα να έχει την εμπειρία του ζωντανού, δεν ξέρω αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αυτή την εμπειρία. Ξέρω ότι ήταν κριτής στο GNTM, μια εκπομπή η οποία δεν απευθύνεται σε μένα”.

“Με την Αντελίνα θα έκανα το οτιδήποτε, οπότε γιατί όχι και το Big Brother. Της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε τους ρυθμούς μας” κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης

zappit.gr

Back to top button
Close
Close