Lifestyle news

Θα βαρεθούμε να βλέπουμε την Κ.Καινούργιου τη νέα σεζόν αναλαμβάνει 5-6 εκπομπές!

Βρήκαμε παρουσιάστρια, ας παρουσιάσει 5-6 εκπομπές σκέφτηκε η νέα διοίκηση του Epsilon και το έκανε πραγματικότητα!

Όπως διαβάζουμε στο YouWeekly η Κατερίνα Καινούργιου του χρόνου δεν θα προλαβαίνει να γυρίζει σπίτι της μιας και δεν θα παρουσιάζει μόνο το «Φτιάξε καφέ να στα πω». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του site η νέα διοίκηση του Epsilon αποφάσισε να δώσει ακόμα μια εκπομπή στην παρουσιάστρια η οποία θα αρχίζει αμέσως μετά την πρωινή της εκπομπή. Ναι, καλά διάβασες. Ο τηλεθεατής δεν θα έχει χρόνο να πάρει ούτε μια ανάσα και θα βλέπει στα καπάκια και πάλι την Κατερίνα Καινούργιου.

Συγκεκριμένα η νέα εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα είναι το «Fashion Blogger of The Year» το οποίο αποτελεί ήδη ενότητα στο «Φτιάξε καφέ να στα πω». Ένα ξεκάθαρο πάντρεμα του «Shopping Star» και του «My Style Rocks» που δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να το σηκώσει ο τηλεθεατής. Όχι τόσο για την θεματολογία του, αλλά για το γεγονός πως ο τηλεθεατής όσο κι αν αγαπάει κάποιον παρουσιαστή δεν γίνεται να τον βλέπει όλη μέρα!

Εμείς προτείνουμε στην Κατερίνα Καινούργιου να ανοίξει το δικό της κανάλι, να παρουσιάζει τα πάντα, να γυρίζει η ίδια όλες τις διαφημίσεις και όποιος θέλει ας το δει.

Back to top button
Close
Close